Sengulkrgz SdaSglm sebze yemegi yedigim icin genelde kilo da almiyorum...Misal suan isirgan olsa.sa yesm.diyorum misir ekmegi ile ah ah 😁😁
Zeynepkbsk Ben sabah akşam patates yiyorum patatesin her halinden yiyorum yemeği kızartması haşlaması salatası sadece patates olsun yeter 😁😁
Meriipella1 Bugün ki menüde yayla çorbası kabak sandal yanına salata var yarın için ne yapıyım diye baktım buraya hiç iç açıcı şeyler görmedim 😂 galiba yarın yine son dakikaya atıcam yemek işini 🤦♀️
SdaSglm Yagmurerol Haftalık plan yapmak en mantıklısı yaa, ya da en azından 2-3 günlük öğün çıkarsak iyi olur, Ben aslında menüden çok besleyici ne yiyebilirim ona bakıyorum, bugün kinoa aldım kinoalı kısırı denedim güzel oldu, çok besleyici, yemek lazım 😊
Yagmurerol SdaSglm 37.haftama giriyorum bu gece, cokta bi zamanim kalmadi ama napalim artik denemek lazim dedigin gibii 🙏🏽
SdaSglm Yagmurerol Oo geçmiş olsun, bitmiş bile :)) Allah rahat bir doğum ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️
Mimozammm SdaSglm valla canım ben akışına bırakıyorum gün içinde sağlıklı beslenmediğimi farkediyorsan hemen bir yoğurt süt yumurta ve yeşillik ekliyorum ya da kuruyemiş ve meyve özellikle de muz. Yani her gün oturup onu mu falan diye düşünmüyorum
SdaSglm Mimozammm Evet canım doğru diyorsun, neyin faydalı oluğunu bilip onu hep evde bulundurmak lazım, ara öğünlerde en azından doğru takviye almak mümkün dediğin şekilde