Edzeaydgn Ben 6+3 haftalık hamileyim bugün dabah az bir oanamam oldu acile gittim 4+6 haftalık kesenin boyutu dedi doktor.kendi doktorumu aradım progrstan verdi hafta içi bakılacak.Böyle olup gebeliği devam eden var mı.Acaba gelişmedi mi hamileliğim.
gulsumklc2 Benimde oyleydi normaldr bazen ıkı hafta gec bazen iki afta önde olabilir gelişimle lakası yk
Edzeaydgn gulsumklc2 kaç haftalık hamileyken öğrendiniz siz öyle bir durum olduğunu.arakadamıydı kese gelişimi sizinde.
Seheryazarel gulsumklc2 merhaba lütfen bilginiz varsa cevap verir misiniz geçen hafta doktor kesemi 3.2 gördü iyi yerde dedi kanama yok dedi bu hafta 6 olmuş çok büyümemiş haftaya gel dedi son adet tarihim 1mart düşük mü olur yani
gulsumklc2 Edzeaydgn 4. Haftada öğrendım snra her muayane gttgmde benım hesabım suan 9 hafta ama dr 8 dyor
gulsumklc2 Seheryazarel canım cok yvas buyur ve hafta farkı doguma kdar devam edende var ablamın adet tArihine göre 32 ama ultrason 31 dyor basından beri. Sende bir kanama yoksa bsey yoksa nye dusuk olsn
Saadet01 Benm de sat 27 subat . Kese daha gorunmedi . Dr gec dollenmr olmustr dedi . Bende korkuyrum .