Selnnn Arkadaşlar merhabalar aranız da nifty testi yaptıran varmı? Ben 11 haftalığım yaptırsam mı diye düşünüyorum. Yaptıranlar fiyat hakkında ve test hakkında olumlu olumsuz yorumlarınızı yazarmısınız?
AlyaSu Selnnn 3 buçuk milyar demişlerdi ne onu nede amniyosentezi kabul etmedim detaylıyı bekledim şükürler olsun meleğim çok iyiydi 😊 test hakkında bilgim yok ama fiyatı için 3 buçuk demişlerdi bana
Jfm Selnnn yaptırdım ultrasonda sorun görünmemesine rağmen içim rahat olsun diye. Şükür bir şey çıkmadı🙏 2800 verdim ingiltereye gönderdiler . Yaptıracak olanlara tavsiyem türkiye de yapan firmalara yaptırmayın hatalı sonuç verenler olmuş maalesef...
Alyamucize Benimde 4 lü tarama testim down sendromlu çıktı 1/50 değerde risk çok yüksek dendi ama ulturasyonda bişey çıkmadı bende karnımdan sıvıyı kabul etmedim nifty testi yağtıracağız salı günü izmirden kan gönderecekler amerikaya fiyatı 2750 tl
birdirbir AlyaSu şu an bi sıkıntı yok çok şükür. Ama işte insanın aklına bir şüphe düşünce, ister istemez Düşünüyor tabi 🤔