sirin41 Bugün dedem vefat etti 😔 ben 5 saat uzaklıkta yaşıyorum arkadaşlar doktorum git dedi ama ben korkuyorum siz hamileyken kaç saat yolculuk yaptınız? Bu arada 21 haftalıgim
Mel0s sirin41 canm nolcak 5 saatten mola veripte gtmiomusun yokda 3 kere mola gtsen hic bise olmaz ben daha 12 haftaliktm 6 saatlik yola gttim hicte bise olmadi
Mihrimahirem sirin41 haftada 3 gün 2 saatlik yol gittim geldim , bi de İngiltere’ye gidip geldim arada tek gidiş 4.30 saat sürüyor nerdeyse.
Sukella sirin41 25 haftalığım dün öğlen 6 saat yola gittim gece de aynı şekik döndüm sabah evdeydim Bi sağlık problemin yoksa dr da izin verdiyse gidersiniz tabi ki
Alime sirin41 Allah rahmet eylesin. Ben 28 haftalıkken 17 saat yol gittim. İnşallah bişey olmaz korkma
Ceyk 30. Haftaya girdim geçen hafta 9 saatlik yola gittim. Kendi özel arabamızla gittik sık sık mola verdik bir problem olmadı
ruhi Ben 12 haftalık ken İzmir'den Adana'ya gittim yani tam tamına 14 saat yolculuk yaptım birşey olmadi çok şükür
sirin41 Ayy kız lar çok teşekkürler etraftakiler beni korkutuyor yok bebek ölür bisey olur zaten özel arabayla gitcez
kbraknt @sirin41 canım 12 saat yol gittim ben hemde 1 veya 2 kere mola verdim doktorun sıkıntı yok diyorsa hiçbirşey olmaz 24 haftaliktim ben giderken aynı yolu 27 haftalik döndüm.. Ekstra bi problem yoksa doktorun git diyorsa sıkıntı olmaz
Merveliii Bende gitmiştim 7 saat yola doktoruma da sordum 7 aya kadar bişey olmaz demişti ama yol çok yoruyor çok sag salim gidip geldik
Oglanannesi11 sirin41 5-6 saat gittim en uzun. Sonra her hafta sonu 3 saat git 3 saat gel günü birlik her hafta yol yaptım sadece ayaklarım çok şişti o kadar 😁
kbraknt @sirin41 Sen kendi isteğine bak canım ölüm bu son görev icin nasıl rahat edecekse öyle yap sen
Fison sirin41 15 saat yolculuk yapmıştım 6 aylık hamileydim bir sıkıntı olmadı bebekte ama benim ayaklarım çok şişmişti
Oges sirin41 ben o haftalardayken 12 saat otobüs yolculuğu yaptım riskli gebeydim bir de bişey olmadı çok şükür allah korudu
birnarsever sirin41 canım ben 29. Haftada ordudan istanbula gittim doktorum git problem olmaz dedi. Eşimin toplantısı vardı orduda kimsem olmadığı için bende mecbur gittim eşimle bir sorunum olmadı. Bu arada yol 10 saat sürüyor.