Emibra Lütfen yardimci olun Merhaba Anneler benim aklıma takılan birşey var yardimci olursaniz çok sevinirim .hamilelik testi yaptım neyse doktra gittim kan değerim 392 çıktı doktor kese daha olusmamis dedi 3 gün sonra tekrar gelmemi söyledi gittim kan verdim 1690 cikti doktor ultrasonla baktı kese gene gözükmedi normal mi bazı kadınlarda çok üzüldüm eşiminde cani sıkkın haftaya bidaha gitcem 😕.
Askkokuluyavrum Emibra benim 6000lerdeydi kese göründüğü zaman erken daha 2500 ustu oldu mu görünüyor hatta bazen çok daha gec oluşabiliyor Sıkma Caninii hayırlı olsun annecik ♥️
Emibra Askkokuluyavrum teşekkür ederim canım .arkadaşimla konuştum o beni hep 400 500 de cikiyor dedi kafama takilmisti çok saolun ❤
anneyim_ Emibra saçmalamasınlar ya değerin gayet güzel artmış benim 2100 olduğu halde görünmedi alttan anca göründü üzülme sakın çok normal zaten görünmemesi doktorlarda hemşirelerde hep matematiksel yorum yapıyolar
Emibra anneyim_ 3 gunde degerimin 1200 civari artmasi iyi dimi yeni anne adiyiyim acemilik var biraz vitamin degerim mi oluyor bu deger bebekle aramda
Emibra anneyim_ bu yuzden anneligim3 bile sevinemedim hadi gozukmesse die eşim bile sevinemedi varmi yokmu bebek
Askkokuluyavrum Emibra yok be canim 400-500 de görünmez sen bekle hayırla kesesini de görürsün kucağına da alırsın Rabbim kucağına yakıştırsın
anneyim_ Emibra yok canım beta hcg bu hamilelikte salgılanan hormon iki günde iki kat artması gerekiyor ve seninkide güzel normal artmış
Emibra Aslihanyapici hayr sadece kese g0zukmuyor dedi biseyi adam akilli demiyorlar deli ediyorlar doktorlar
Aslihanyapici Emibra ben 5 buçuk hastalıkken gördük keseyi ve şuan 17 haftamdayım korkma bende bundan önceki gebeliğimde kimyasal gebelik geçirdim değerlerin yükseliyorsa sıkıntı olmaz daha küçüktür hemen stres yapma karnındaki bebeğini düşün 🙂🙂
Emibra Aslihanyapici beni stres yapan eşim ona kalsa hemen belli olcak canimi skti bana surat yapiyor sanki benm elimde