Ezgi2019 Merhaba bugün ultrosana gittim bebeği gördük ama kesenim etrafında kanama gördük gebelik tehditi dedi progestan verdi hap 100mg sabah akşam ve 1 hafta dinlenme verdi . Böyle bişey başına gelen atlatan varmı ?
ikicocuklubiranne Ezgi2019 bende yaşadım canım günde iki defa progestan kullandım haftada bir iğne vuruldum iki haftaya kalmadan çok şükür bitti şimdi 16. Haftamdayım 😊
Mom72626 Ezgi2019 ben yaşadım canım şuan 18 Deyim hala kullanıyorum sabah akşam 200lük. 7. Haftada kanamam oldu hemen iğne vuruldum bir daha da çok şükür kanamam olmadı. Korkma sen içini ferah tut geçiyor bu günler
Derin6565 Ezgi2019 ben 200luk kullaniyodum ağızdan çok yan etkisi oluyodu sivilce sersemlik uyku hali o yüzden progestani vajinadan kullanmami soyledi hala kanama olunca aynı hapin ignesini kullandim kızım 3 yaşında şimdi 2. Ye hamileyim
anneyim_ Ezgi2019 lekelenme yoksa problem yok demek mi benimde var içerde kanamam çok yeni hamileyim bende progestan hap kullanıyorum
guliii 6 haftalık hamileyim, doktorum kanama var, riskli falan demedi ama düşük olmaması için Progestan verdi 200 mg sabah akşam ağızdan alıyorum. İlk hamileliğim pek bilgim yok bu ilacın zararı var mı, tedbir olsun diye vermiştir demi doktorum çünkü kanamam falan yok, cevaplarsanız sevinirim ☺️
Ezgi2019 guliii yani dıştan kanama bende de yok vajinal ulturasondan kese çevresinde gördü ve progestan var düşük tehditi sayılabilirmiş bu kanamalar . İlacın zararı yok
guliii Ezgi2019 Bana kesenin etrafında kanama var demedi ama bidaki gittiğimde sorarım doktoruma. Sağ olun ☺️
guliii Derin6565 maşallah Allah bağışlasın çocuklarınızı. Bende de çok halsizlik uyku yaptı doktor söylemişti fitil olarak da kullanabilirsin duruma göre diye tekrar gittiğimde aklımdaki soruları soracağım 🤗
Derin6565 guliii fitil olarak hem daha etkili oluyo hemde yan etkisi olmuyo eyer ağızdan kullandigin halde yine leke olursa sor doktoruna fitil olarak kullan
Kubosss Aynen 4+2 deyim peçetede çok Az pembe leke gördüm hemen doktora gittim bir sorun yok ama her ihtimale karşı progestan hap verdi ağızdan alınınca acayip baş dönmesi bulantı yapıyor fitil olarak daha iyiymiş bu günler de geçecek inşallah :)
guliii Kubosss bende tedbir için bu ilacı verdiğini düşünmeye başladım. Bi sorun olsa söylerdi herhalde. Düşük riski var falan demedi.