Busrapolat 6+6 haftalık hamileyim geçende böyle bir post açmıştım progeston fitil olarak kullanıyorum kahverengi akıntım var ama leke tarzında değil akışkan değil ve biraz fazla . Bu durumu yaşayan varmı çok üzülüyorum 😔
23Zumra Busrapolat canim ben yasamadim ama bu durumlsrda hastaneye gidilmesi gerekiyor 🙏 insallah endise edilecek birsey yoktur
Zelaldmrkn Busrapolat bende şu an seninle aynı durumdayım 6 cı haftama gireceğim ve kanama desen değil kahverengi pıhtı gibi sonra arkasından yeni kan geldi akışkan gibi 😞 benimde içim içimi yiyor üzülüyorum aynı ilaçları kullanıyorum
Busrapolat Esraesra06 daha şimdi acilden geldim zaman gösterir ilaçları kullanmaya devam et dediler ama im içimi yiyor
BKA Busrapolat progestan da o akıntıyı yapıyor Kahverengi olan da yerleşme kanaması Doktora da gitmişsin zaten endişelenip strese girme Ne zaman ki kırpkırmızı kan gelirse vakit kaybetmeden doktora git
Busrapolat BKA kullanmadan önce bu kadar sık gelmezdi fitili kullandıktan bi saat sonra gidiyorum sanki kanama gibi akıntı geliyor kahverengi daha cok tedirgin oluyorum 😔
Kaya1902 Busrapolat bende diken üstünde geçirdim ama şükür bi problem çıkmadı sadece temizliğe düşkünsen yapma azıcık koru kendini canım Allah’ın izniyle sorunsuz bir hamilelik geçirirsin inşallah 🙏❤️
Busrapolat Zelaldmrkn ah canım çok zor gerçekten kötüyü düşünmekte istemiyorsun ama duramıyor insan Allah bebeklerimizi bize bağışlasın 🙏😔
Zelaldmrkn Busrapolat amin inşallah Bana 2 hafta sonra gel kalp atışını dinleriz demişti geçen perşembe gittim aynı sorunla düşük tehlikesi var dinlen dedi sadece 😞ilaç verdi ama bana hiç normal gelmiyor kötü düşünmekten alamıyorum kendimi
Busrapolat Zelaldmrkn Allah yardımcın olsun canım bende salı günü gidicem bakalım hayırlısı olsun herşey için 🙏😔
Tgbnr123 Busrapolat cnm ultrasondan baktilar mi kanama varmi kese icinde veya disindami vs diye bnmde olmstu ilk hfta lekelnmem ultrasndan bakti kese disinda kanama alani vr dedi progestana dvm et cnm zatn kahverengi leke kanama icerde olusmus bitms oldugu zmlarda gelirmis yani kanamnn durdgnu da gosteriyor bi yandan
Busrapolat Tgbnr123 canım benim ilk haftalar yoktu bebeğimi gördüm çok sağlıklıydı şu iki gündür var iste salı günü gidicem doktora ilaç kullanıyorum allah yardım etsin 😕