Simges Merhaba , jimer hastanesine giden arkadaşlar varmı acaba doğum ücretleri hakkında bilgi isticektim geçen gittim fakat çalışan arkadaş yerinde yoktu soramadım
Tgbnr123 Simges cnm ismni yanls yzmssn basliga yorm gelmyblr. Bn de bursadaym hayat hastahanesne gdyrm yaknsa tavsye ederm
Damlas Simges bende ücrete neler dahil onu merak ediyorum, doktorum orayla anlaşmalı. Bekliyelim belki yazan olur☺️
Essraa2 Simges ben fiyatı haftaya konuşcam 34üx 36.haftada konuşuruz dedik benmde dışardan cenk bey :) ama ilk doğumum ordaydı resim çekiyolar albüm veriyolar küçük bir tane bebeğin resmiyle saat ve odaya şerbet getiyorlardı😌 geçen hafta burda biri yazmıştı 5.500sezaryan yanlış hatırlamıyorsam
Dilan1636 Tgbnr123 hayat hastanesinde hangi doktora gidiyorsunuz 23 haftalığım doktorumdan memnun değilim ilgisiz
Tgbnr123 Dilan1636 hilal cankilic a gdyrm cok tatli dilli bi bayn fiytlarida diger hstnlere gore uygn 2500 civarnda oda susleme ikramlik vs fln da dahil istersen +600 tl sdc oda susu 300 tl
Dilan1636 Tgbnr123 nazmiye ve nigar hanımınduydum ben açıkcası normal dogum istiyorum çogu doktor kolaya kaçarak sezeryan yapıyor
Simges Essraa2 bende 3 sene önce ilk doğumumu orda yapmıştım evet hediyeleri oluo saat yoktu ama albüm vermişlerdi :) , eski hastalarına biraz yardımcı oluolar die duymuştum sizde öğrendikten sonra yazarsanız sevinirim benim rendavuma daha var çünkü.