annesadman Kızlar selam.. bilenler yazabilir mi 3 gündür ard ardına ovülasyon testi positif çıkıyor. Acaba gebelik oluşmuş olabilir mi? Yoksa 3 gün yumurtlama oluyor mu?
Mrvgns annesadman benimde öyle iki gündür çift çizgi çıkıyor bende merak ediyorum adetim e 12 gün var
NeverTooLate annesadman Eğer adete bir kaç gününüz varsa ve koyu çıkıyorsa gebelik ihtimali var demektir fakat henüz adete çok varsa muhtemelen yumurtlamadır dilerseniz foto paylaşın öyle yorum yapalım
smls19 annesadman Ovulasyon sürekli çift çizgi çıkar canım önemli olan T çizgisinin C den daha koyu olması o gün yumurtlama olduğunu gösterir
Smblgzl Ben adetime üç dört gün önce yapmıştım pozitif çıktı ve hamile olduğumu öğrendim bi hafta önce insallah sizde hamilesinizdir 🙏
Smblgzl Mrvgns aynen su an erken hatta ben adetime üç gün kala erken gebelik testi yaptım çıkmadı bi gün gecikince çıktı normal testte
NeverTooLate annesadman Google hızlıresim yaz canım ve oraya yükle altta sana link verecek o linki kopyalayıp buraya yapıştırabilirsiniz
NeverTooLate Ben adete 2 gün kala erken gebelik testi yapmıştım pozitifti inanmadım ve normal gebelik testi yaptım oda pozitif olunca ovulasyon testini meraktan yapmıştım 😄
NeverTooLate annesadman Bildiğim kadarıyla gebelik varsa adetten bir kaç gün önce T çizgisi kopkoyu patlaması lazım.Allah gönlünüze göre versin inşallah hamilelik haberi alırsınız 🌺
Smblgzl annesadman benimkide böyleydi canım iki gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim insallah sende hamilesindir 🤲🏻
Esrayusuf NeverTooLate benim 23 Mart'tan beni c ve t çizgisi aynı kırmızılıkta ve gebelik testi yapıyorum hiç birşey Yok bende anlamadım birşey
NeverTooLate Esrayusuf ben gebelikten 2 gün önce yapmıştım ovulasyon testini ve şu şekildeydi belki örnek olur size de ❤️ https://hizliresim.com/NnQBza
NeverTooLate Esrayusuf adet 1 gün geçince tekrar yapabilirsiniz testi inşallah hayırlısı ile hamilesinizdir