Series26 Semrasem joie 700/1000 tl arası degişiyordu kraft bakmadım açıkcası joie begenince aramadım başka ☺️
Semrasem Series26 uygunmuş oda daha fazla düşündüm niyeyse aldığım park yatağın hışırdamasından korkuyorum
Sengulkrgz Kraftlar bir cok modeli var modele gore degisiyor 500 e de bulabilirsin 12000 e de...Kanz da kaliteli bir markadir...onerim kanz kraft baby max ve sunnyy baby siesta modeline goz atmaniz...Onerebileceklerim bunlar...Ben sunnyy baby siesta krem rengi alacagim insalllah ama baby maxlarda hosuma gidiyor...Bu iki marka kanz ve kraft larla ayni ozellikte fakat fiyatlari az daha dusuk kraft da 1200 ise sunnyy baby de 400 500 ozellik aynii... herneyse benden bu kadar 😁
Semrasem Sengulkrgz teşekkür ederim tavsiyeler için fiyatlar 300 den başlıyor gidiyor ama ucuzlar hışırtı oluyormuş
Storm Ben park yatak ve babynest aldim .gece alirsam bebegi babynestte yatiracam almam gerekmezse park yataga koyarim diye dusundum .park yatagi odadan odaya tasimak daha kolay bence
gulsenkuseri Yeğenimden kalan park yatakla sepet beşiği kullanıcam. Bu konuda şanslıyım ama kendim alıcak olsaydım sadece park yatak alırdım. Sepet beşikleri en fazla 5-6 kullanabiliriz bence
Series26 Semrasem ben orda yegenimi koyup denedim içine ama gıcırtı hışırtı falan çok gelmedi gece vakti nasıl olur bilemem tabiki ☺️
Sengulkrgz Semrasem evet bazi markalarda o bezler biraz rahatsiz edici kumas olabiliyor salladiginda ses cikartiyor ama benim size onerdigim bu modellerin kumaslari kaliteli ben epey arastirdim inceledim
Rknvlkn Saratln aynen bende bu tarz mobilya beşik aldım park beşik nedense hoş durmuyo gibi geliyor bana odasını ayırınca da kullanılır bu beşik
Saratln Rknvlkn park beşik yolculuk için iyi şöyle orta fiyatlı bişey ama eve bende almak istemedim şahsen
Merveftma Bende sadece park yatak aldım. Hepsi buradadan holmer marka. Kotu yorum hic duymadım. 60×120 cm kapilardan cok rahat geciyor.odadan odaya taşınabiliyor. Baska hicbise almadim. Kendi evimiz olunca zaten bi odası olur. Ama simdilik park beşik yeterli;)
Yogurtlupilav Semrasem aldım. Park yatağı odasında kendi yatağı yaptım, sadece gündüzleri yatırıyorum. Geceleri sürekli anne yanında..