Anneolmak38 Fatma9438 Canım benimde öyleydi 3 gün ertsi gün tekrar yaptım koyu oldu dün yaptım dahada koyuydu zaten dün takvimdede yumurtlma tarihim olarak gözüküyordu tam günündr oldu bastan BeLLi attıgım testlere bak benimkilerde silik biraz moralini bozma yani aniden hiç beklemedign anda hemen koyu çizgi çıkıyor
dvran22 Anneolmak38 ALLAH razı olsun canım ..genelde Her gün olmasını öneriyorlar, çünkü biz yumurtaların hemen çatlayıp çatlamadıginı bilemiyoruz, ve eşinizin spermlerî belki 2 gün orda yaşayamaz o yüzden her gün olması daha iyi garanti olmuş oluyor
dvran22 Fatoss994 benim adete yakın ovulasyon testi çizgileri kırmızı çıkmıştı hatta tekrar mi yumurtlama oluyor diye düşündüm çünkü bende pkos var ayda 2 kere yumurtlama olabilir demişlerdi bende öyle düşündüm ..regle 4 gün kala feci bir kasık ağrısı ile kahverengi leke geldi adet oldum diye dünyam başıma yıkıldı öylesine bi gebelik testi yapayım dedim çift çizgiyi görünce inanamadım😂..4 gün sonra yani adet günü tekrar gebelik testi yaptım çift çizgi daha da koyu olunca randevu alıp hastaneye gittim ve değerim 2920 çıktı çok şükür🤗
dvran22 Fatma9438 canım ben 2 saat sıvı tüketmeden saat 2 gibi testi yapıyordum yaklaşık adet bitiminin 9.günü yumurtlamayı gördüm hatta sürekli silik çizgi görmekten bıktım ve yanlış yapıyorum diye düşündüm ama yumurtlama olmayınca çift çizgi net çıkmıyor ..sende sabret daha 3.günmuş
dvran22 Anneolmak38 canım testin düne oranla silikleşmeye başlamışsa 24 veya 36 saat içerisinde çatlama olacağını söylüyor ..sen 2 gün daha değerlendireceksin inşaallah tutar😊
Anneolmak38 dvran22 Anladım teşekkür ederim daha çatlamadı yani dmi? Çatlasa bundan dahamı silik çıkar peki bide benim çok fazla akıntım var
Anneolmak38 Kızlar testime bakacak varmı lütfen dünki yaptıgım test çok koyuydu değerlendirdik koyu oldugu için. bugün yaptım tekrardan testi silikleşmiş bu ne demek oluyor? Testin resmini attım
Ebrom Anneolmak38 çatlamış canım 🥰 yumurtlamadan sonra ki 24 ya da 36 saat sonra çatlama olur. Senin 24 saat sonra çatlamış çünkü dün koyuydu bugün silikleşmiş çizgi 🤗 bugünü ve yarını da değerlendir canım
dvran22 Anneolmak38 canım çatlamanin 12 veya 24 saat içinde olacağını gösteriyor belki çatlamış olabilir de biz vaktini bilmiyoruz en erken 12 en geç 36 saat içinde çatlar diyorlar😊akıntı konusuna gelince yumurtlama döneminde 2 ila 4 gün kadar akıntı görülebilir
smls19 Anneolmak38 Tamam canım yumurtlama 1 gün sürmüş bugün de çatlamış yumurtan bugün de değerlendir mutlaka kaçırma
Fatma9438 smls19 [url=https://hizliresim.com/XMZr9k][img]https://i.hizliresim.com/XMZr9k.jpg[/img][/url] bugün böyle bir tık daha koyu çıktı 😊
Anneolmak38 Ebrom Tamam teşekkür ederim yardımlarınız içinn :) İnşallah bu ay olumlu sonuç alırım ve ugrastığıma değer
Anneolmak38 dvran22 maalesef dün testimin silikleştiği günü değerlendiremedik eşimin çok başı agrıyordu bu yüzden moralim cok bozuk dün sinirimden ağlıycaktım okadar ugrastgm sey bosuna gitti