Anneolmak38 canım ben o şekil kaldım ilk gebeliğime şimdi canım tek tek anlatıcam iyi dinle
1 . Adet biter bitmez başlıyorsun ilk idrar değil ikinci idrar olucak ama kesinlikle sıvı tüketme zaten satan kişi kaç saat olduğunu söyler minumum 2 saat sıvı tüketme testi öyle yap
- Canım bak normal gebelik testi gibi düşün ama farklı T ve C çizgileri var T her zaman koyu C çizgisi her zaman silik ancak yumurtlama olunca ikisi de net çizgi ya da T çizgisi C çizgisinden daha koyu olucak şimdi canım sen baktın ki net iki çizgi çıktı o zaman değerlendir ama normalde de 2 günde bir olsun ki daha sağlıklı olur her neyse ney çift çizgiyi gördün demi bu bir günde sürer iki günde sonra test eski halini alır C çizgisi silik olur o zaman da anla ki çatlama olmuş unutma yumurtlamadan sonra silik olunca çatlama olur o günü de değerlendir
- Yumurtlama görene kadar sabah aç karnına çörek otu bal tarçın karıştır ye ama bak yumurtlama görünce bırak çünkü allah korusun tarçın düşüklüğe sebep ve bu söylediğim kür yumurtanı çok güçlendirecek
4 yumurtlamadan tam 14 gün sonra test yap anlamam dersen her gün bana testleri atabilirsin yardımcı olurum