Seyhanmiray 41 haftalık olmuştuk kızımın gelmeye niyeti yoktu vakit doldu mecburen hastaneye yatış yaptıksaat 9 da.Ozel hastanede doğum yaptım bu arada önce fitil yerleştirdiler rahim yumuşaması için aksam 6 ya kadar o durdu snra suni sancı taktılar arada kalkıp yurudum snra ara ara yine sıcak su tuttuk karnıma gerçekten çok faydası oluyo sancidan snra nefes alma süren daha uzun oluyor kasik ağrısı gbi ağrım vardı ama şiddetli tabi ağlatiyordu geldikçe saat 9 a kadar böyle devam etti 3 cm açıklık olmuştu snra yataktan kalkamaz hale geldim yani sancılar çok aşırı sirdetliydi ve Avaz Avaz bağırıyordum ben ebe geldi 5 cm açıklık snra çok fena bir ikinma hissi geliyo ama daha doğum gelmedi ikinma nefes ile geçiştir yoksa bebeğin kafası şişer dediler hc ikinmadim nefes alıp verdim ama çok zordu yarım saat sonra artık dayanamadım bı çığlık ve ikinma ile bebegin kafası görüldü hemen dogumhaneye gttik 2 kez ikindim ve bebeğim doğdu 5 dk sürmedi bile ve bütün sancılar ağrılar hepsi bitti kuş gibi hissettim kendimi o çatalın üstünde 😊 snra dikişlerin atıldı kesigim vardı cnku ama hc hissetmedim bile . Benim size tavsiyem uzun bı süreç evet ama sonrası çok güzel sancilarda dayanin yeter doğumda hiçbir şey yok . Sorularınız olursa cevaplayabilirim 🤗🤗
Mommi Kafası mı şişermiş 🥺 Allah analıbabalı büyütsün😌 evet bebeğiniz kilolumuydu Kafası büyük müydü ,hep merak ediyorum acaba kilo yüzünden mi doğumlar zor oluyor
sulfat Seyhanmiray Allah bizede böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah. Size ve bebeğinizede sağlık afiyet versin canım. Maşallah🙏