Salih Prematüre çocuğum düzeltilmiş 4 aylık , şu an Bezmialem hastenesinin yoğum bakımda, durumu çok kötü , no olur dua edin , adı Ruhsar 😭😭😞😞☹️☹️😭😭inşhaalla her şey iyi olur 💔💔
Ilknur1995 Salih Rabbim acil şifalar versin dualarımız seninle inşallah sağsalim çıkarıcaksın bebişi 🙏🏼
Aycha Salih Allah hem sizin bebeğinize hem de küvözdeki tüm bebeklere acil, kalıcı şifalar versin. Allah bebeklerinizi size bağışlasın.
Mucizeee Allah yardımcın olsun canım evladının acısını göstermesin yüzünü güldürsün çok kalpten dua ediyorum
031965 Allah tez zamanda şifa versin inşallah ♥️ Doğduğundan beri mi hastanede yoksa yeni olan bişey mi?
Salih 031965 yeni , birden bire kötüleşti şu an diyaliz tedavisi yapıyorlar, karaciğer yetmezliği sebebiyle, uyuyarak tedeva ediyor, o yüzden günde bir sadice 15dk görebiliyorum 😭😭
Salih Ilknur1995 inşhaalla canım çok sağol, bir haftadır yoğum bakım kapısı önünde bekliyoruz ☹️☹️😞😞elimizden sadice dua 🤲 etmek geliyormuş ☹️☹️
Ilknur1995 Salih allahım sabırlar versin güçlü ol canım biz senin yanındayız hangi bezmialemde fatihte ki mi
hohomoromu Salih İnşallah sağlıkla kucağına alır götürrsn canım benim ki 1 gün kaldı ömrümden ömür gitti Allah yardımcın olsun Allah şifa versin diyecek bir şey bulamıyorum İnşallah bu günlerin geri de kalır ..
Tuba-Sahra Salih rabbim yardımcınız olsun bebeğinizi tez vakitte size kavuştursun bı anda nasıl oldu bı belirtisi var mıydı rabbim sabır versin size inşallah