Dlktpl semer testinde çıkmıyor galiba bende gittim verdim kadın temiz ddi aradan 1 hafta geçti şiddetli karın bel ağrısı sık idrar gittim enfeksiyon ama nasıl mide bulandırıcı Bi olay anlatamam. fitil verdi kullandım çok işe yaradı sonra bol su. Travazol krem. birde uyumadan önce içilen su meşhur ilaçtan verdi kullandım neyse baktım geçti aradan 2 3 hafta geçti baktım camasirimda beyaz yoğurt kesiği gibi bisey yinemi ddim. Ayrıca bayanlar sizde oldumu bilmiyorum enfeksiyon yzuudnen benim vajinam in dışı çatlıyor kırmızı oluyordu çok sızlıyordur. İlişkiye de eşimle çok zor giriyordum çok ağrıyordu bisey de anlamiyordum çünkü ağrıdan bise hissetmiyorsunki. Eşimin penisi ede beyaz puturcuk birsuru oldu çok utandım. Sonr a geldim odaya uzandım bacaklarımı yukarı kaldırdım aldım peçetemi elimi vajinama bıraktım bırakmmla bir büyük çökelek kesiği çıkardım resmen mayalanmisti orda öyle öyle bir saat hiç aralıksız çıkardım kalktım duş aldım. Ardından küçük keseler yaptı. Keseye bezden ip yapıp bağladım onuda camasirimda bağladım içene kesenin Bi sarımsak soydum yıkadım koydum. O jeseyide. Vajinama attım 4 5 gün böyle yaptım ama sabah başka kese sarımsak akşamda aynı şekil sonrada hiç bise kalmadı travazol keremde çok işe yaradı o catlaklarda.