Almiramm Kızlar lohusa takımımı yıkadım kıyafetleri yıkadım içinde kırmızı kazağımda vardı. Beyaz kazağa kırmızı renk sinmiş nasıl çıkarabilirim 😞
dml33 Almiramm benimdr kirmizili beyazlı carsafim beyaz yastik yuzune solms dier hic biseye gecmemis acaba kumasina gore degisiyo mu bu birsuru sey icinden sadece o iki yastik yuzu pembelesmis
Prettymom Almiramm şu renk emici kağıtlar var ya acaba o iyi olur mu acaba denemek lazım suya renk verince emer en azından tekrar kıyafetine vermez renk
Dilekonur Birdaha makinaya sadece lohusa takımınızı atın kırmızından sinen boya biraz daha akacaktır hepsi geçer mi bilmiyorum ama 🤷🏻♀️ İnçallah geçer
Songlkaraduman Almiramm benim gömleğime aynı şekilde kırmızı boya lekesi değmiş idi domestos döktüm sadece leke olan yere sabaha kadar beklettim kurudu makineye attım hiç birşey olmadı
Dilekonur Almiramm ay onu bilmiyorum hiç ama eşimin gömleği renklerin içinde bozulmuştu annem birdaha yıkadı açıldı ☺️
Xmom Benim de öyle olmuştu sweetim. yanında gözden çıkaracağım beyaz bir atletle karbonatla tekrar yıkadım makinede.. biraz duzelmisti ama tamamen beyaz olmamisti üzülmüştüm kurumaya astim. Güneş rengini eski haline getirmiş. :) yıkadıktan sonra güneşe asabilirsin ben lekesi çıkmayan herşeyi yikadıkdan sonra güneşe asarım ve hemen cikar