gdaslik Giizem55 youtube da içmimar berna diye bir kanal var onun bu konuyla ilgili paylaştığı videoyu izlemeni tavsiye ederim belki kafandaki şey netleşir
byznr34 CCDGN tek kişilik yatak ölçülerinde 90-190. 1200 Liraya yaptırıyoruz ama iç yatak ve tekstili hariç
Ruyam34 CCDGN Takım olarak maskodan aldım 7250 yatak içinde yatak ölçüsü 80 ne 180 yatağın dışında tm bilmiyorum 20,30 cm üzerine koyulur rakamların sanırım
Ruyam34 CCDGN dolap şifonyer yatak ve mobilyası hepsi içinde bilginiz olsun ben ölçülerini kendi cocuk odasına göre yaptırdık gardolabını biraz küçülmüştük
Ruyam34 CCDGN biz baya araştırdık istediğim gibi bir model en uygununu bulduk normelde biraz daha kalitesi düşük 6 ya var en azı daha düştüğü Yok 10 , 12 e de vardı ben hiç daha uygunu görmedim.
Babymam Giizem55 ben park yatak aldım büyük boyundan çok memnun kaldım oğlum şimdi 1 yaşına giricek yeni motesorri yatak istedik onu bekliyoruz çocuk bu ne yapacağı belli olmuyor montesori yataktan bile kendini atabilir diye yanlarına yere minder sünger koymayı düşünüyorum açıkcası
Mayasey Normal yatak aldım ben.. Büyüyen değil.. 60x120 Montessori çok düşündüm ama yataklar çok büyük.. Odamsa küçük.. Bir de bebekken yerde yatırmış gibi olucam o da tam içime sinmedi. 2 yaşına geldiğinde beşiğini kendi inip çıkabileceği düzeye getirmeyi planlıyorum. Öndeki korkuluk çıkacak
lalenur Giizem55 biz montessori alicaz insallah tabi biraz buyuyune kadar anne yani besik yada sepet besik almayi dusunuyoruz 😊
Aspenya44 Giizem55 Giizem55 eğee anne yanı beşiği ikea tarzı olanlar olursa 2 3 yaşa kadar yatabliyo. Ama küçük alırsanız sonra montessori ye yatınca çocuk kendi çıkablicek?? Benim için çıkmaması çok önemli. Kzızıma büyüyen yatak almıştım 3 yaşına kadar kendi çıkamadı o yüzden çok rahat oldu. Siz blirsiniz montessori bence erken. Kzıımın kardeşi oldu şimdi kendi montessori istiyo
Ozderr Bende montesorri düşünüyorum bence ilk zamanlar beşik olacak diye bi kaide yok bebeği nasıl yatırırsanız öyle gider. Bazıları sallanması şart uykusu gelmez diyor ama ben ona inanmıyorum tamamen akışkanlıkla alakalı bir durum.
Yasemincifci Giizem55 ben bebek odası takımı aldım beşiğim hem anne yanı oluyor hem kademeli büyüyor hemde baza oluyor