dml33 hadi ya geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm evet allah iyi insanla karşılaştırsin beni sancı odasına almışlardi suni sancı verdiler ben öyle bağırıp çağırmadim allaha tevekkul ettim ınan geceydi doğumuma çok az kalmıştı kalkmama falan izin vermiyodular kızıyolardi gizli gizli kalkıp hareket yaptım hep sancıdan kafam bulanmışti astım hastasiyim bi de çok zorlandım o ara çağırdım midem de kötü oldu oturmuş tv izliyodular bi odada muhabbet ediyodular gelmediler bi ara geldi kadın dışardan bağırıyo bana ne dediğini bile hatırlamıyorum ınanki bende sesim kısık bi şekilde cevap verdim kadın hey sana diyorum sen beni adam yerine koymuyomusun falan demeye başladı yanima gel sesim çıkmıyo diyorum yok durmuş ordan bağırıyo bana sonra ne halin varsa gör deyip ışığı kapatıp gitti biraz zaman geçti bende nasıl yaptıysam zorlanmaktan ayağım yatağa çarptı yere düştüm bağırdım yine gelmediler bi hademe vardı yerleri siliyodu o ara bana yardım et nolur yere düştüm kalkamiyorum dedim kadın dalga geçer gibi kalk yerden kalk üşutursun deyip güldü sonra yanımdan geçip gitti öylece hiç unutamiyorum bunları çocuğun kafasi gelmis ikinmaya başladım bağırıyorum doğuruyorum gelin diye yok sonra geldi bana bişey olucak diye korktu doktoru falan çağırıyo serum takıyo bi koşturmaca allah ıslah etsin çok ah ettim onlara allahtan bulsunlar dahası var da neyse yani ne yapıp edip özelde doğurmak lazım en azından paranla insan muamelesi görüyosun