Zhrcls Kizlar kapi susu yapmayi dusunuyorum ama malzemeleri nerden alabilirim bilmiyorim ankarada oturuyorum fikri olan yazabilir mi
Hilossss Zhrcls ulus suluhan da bulabilirsin canim ben gittim baktım fiyatlar çokta uygun gelmedi hemen hemen internetle aynıydı
2prenses_masal-oyku Zhrcls ankamall da bulabilirsin park çıkışına doğru sonda bi dükkan var orda herşey var ☺️
Zhrcls Semuss fiyatlar nasil canim kendim yapsam uyguna gelir mi yoksa hazir almak en dogrusu mu olur??
Zhrcls tugbalisan_ valla internete baktim hem cok cesitten kafam karisti hemde fiyatlar uçuk yani acaba yapsam nasil olur dedim bu seferde malzeme sıkıntı umarim birileri yardimci olur bize😅💙
Hilossss Zhrcls valla istediğin modele gore karailastiracakson ben baktım fark yok gbi geldi ne yapacağına bağlı biraz hesapladım alacağım maliyetle hazırı aynıydı ama bazı şeyler var uygun geliyo git gez dolaş sen karar ver canım
2prenses_masal-oyku Zhrcls şuanki fiyatlarını inan bilmiyorum canım ben izne geldiğimde iyiydi ama sadece taş tozu lazımdı onları aldım çokta bişey tutmadı alacağınız eşyalara bağlı hiç diğer şeylerin fiyatına bakmadım ama bana uygun gelmişti ozaman
Zhrcls Hilossss tamm canim cok da vaktim yok aslinda eger zamanin da olursa son 9 gun var doguma hazirliklar bitmiyor ya