Nurde Normal doğum sonrası dikişlerinizin bakımını nasıl yaptınız acaba yardımcı olabilecek varmı? Doktorunuz neler önerdi yada sizin bildiğiniz iyi gelecek yöntemler?
momof3 Nurde tuvaletten Sonra Batticonla su sökerek temizledim ve kuru tuttum ıslak bırakmadım asla.İltihap olmadı çok şükür 20 güne düştü dikişlerim
Sehermelisa Nurde ben ilk çocuğumu normal doğurdum cnm ikinciye hamileyim sırf dikişler yüzünden bunu sezeryanla doguracam berbat bisey iki ay yatak döşek yattım 🤷♀️
Hakyemez Bana baticon verdi canim her wcden sonra pansuman yap dedi bide vaginorm vermis onu sürüyorum 3defa dikislere yinede canim yaniyor oturamiorum kalkamiorum
Nurde Hakyemez bana sadece su kullan dedi ben de korkuyorum iltihap vs olur diye pansuman için de bişey vermedi krem de bepanthen yazmış ama el yüz kremi diyor
Nurde momof3 bende kuru tutmaya çalışıyorum fön Makinesi kullan dedi hemşire ama bakım pansuman vs düzgün bileğilendşrmediler
Nurde Ozgeliz başka bişey kullanmadınız mı her lavabo dan sonra düzgünce kurutuyorum ama çok uzun süre kalması mümkün değil zaten
Hakyemez Bugun 4.gunum bende aynıyım ağlıyorum sürekli emziremiyorum oturamadigim icin yatarak emzirmeye calisiyorim ondada yara oldu goguslerim doğru emziremedigim için 😭😭
Nurde Sehermelisa ya geçmiş olsun diyelim.inşallah bu doğumunuz kolay geçer. İnşallah bizimkide öyle olmaz 5 gün oldu hiç oturmadım ağrısı geçmedi çok dikişim var
Minifasulye Sehermelisa 37 günde ben oturamadım hemoroid çıktı 5. Gün tam dikişlerin bittiği yere geldi apse yaptı şişti. Eşim şimdi herkese bu doğumda normal düşünmüyoruz sezaryen olucaz diyo 😂