kutayiim 33 hafta hala makat pozisyon 😢 Dün biri de bu saatten sonra baş aşağı inmesi zor dedi, tabi hayırlısı olsun ama en azından bi şansım olsun isterdim normal d. için
Ozderr kutayiim benim doktorum 37ye kadar yolu var dedi zaten 37de de dönmezse 38 oldu mu sezeryana alıyorlar canım sen bol bol dinlen
Nebahathumeyra Ya bu bebeğin pozisyonu ve sizin karın şeklinizle alakalı bir durum aslında. O yüzden herkes de farklılıkık oluyor kimin ki Doğum anında Nil’e dönebiliyor kiminin ki başından beri ters. Ablamın başından beri tersti mesela 20 haftalık hamileyken doktor kontrolde bir iki hafta içinde döndü döndü dönmezse bu çocuğun dönme durumu imkansız dedi ve gerçekten dönmedi hiç.
SnmGzi kutayiim bende 33 haftalıgım benimki şuan makat gelişli çok sevdi oldugu yeri dönmüyor inşallah son ana kadar bi dönüş olur 🤲🏽🧿
Misskaynak kutayiim son dk kadar dönme ihtimali var canm canını sıkma dönsün diye hareket felan veriliyor sanırım
SnmGzi kutayiim son anda dahi döner diyor herkes ama hiç belli olmaz inşallah Allah bizede normal dogumu nasip ederde o kutsallıgıda yaşarız saglıkla kucagımıza alırız inşallah 🤲🏽🧿🤰🏻🤗🤩
serdenli kutayiim neden zor? son ana kadar sancıyla bile dönebliyo dedi doktr bana bende en son gittiğimde 32 haftalık makat gelişti 35 haftalık olduk bugün gittim dönmüştü kötü düşünmeyin bence
sulfat kutayiim canım benimde 34.haftamda doğum pozisyonunu aldı. 33 erken değilmi son anda bile dönen oluyomuş. Kendine stres etmemelisin.