Rrraaaiiinnn Handegunas alma çünkü dogum sonrasi dokuleceklermis alınca sürekli çıkarmış bence alma bekle dökülmesini ben sabırla bekliyorum:)
BurcuuA Handegunas inşallah olmaz bi o kusur kalsın 😁 kız çirkinleştirdi beni sivilce oldu yüzüm ergenliğe geri döndüm sanki 😂
Cemrenin-yavrulari Handegunas bende geçen gün aynı şeyi düşündüm 😄 Oğlumda kaçıncı haftada çıkmıştı bilmiyorum ama vardı şimdi 35 haftalık kızıma hamileyim başkasında gördüğümde aklıma geldi bi baktım ki bende yok🙈 yani 2. Gebeliğimde hiç çizgi çıkmadı
Temmuzannesiasaf Handegunas canım o esmerlerde daha çok goruluyomus herkes de oluyo die bişey yok bildim kadarıyla :)
AynurDemir Bide göbek deliginden aşagiya dogru olunca kız boydan boya olunca erkek oluyomus dogru muu ?? 🤔🤔
Rrraaaiiinnn Gebeyimm kocaman göbeğinde ortadan 2 ye ayrılır gibi bakınca bi çizgi hatta forumda geçen hafta kara çizgi oluşur demişti sanırım bende oluşmuş ama tüylerim falan karardı benim lazerliyim inş. Çıkmazlar geri :/
Nata97 Rrraaaiiinnn o çizgi de ve tüyler de gidiyor dogumdan sonra canım :) merak etme dokunma hatta ama çatlakları önle aslında genetik ne yapsanda az cok oluyor bazen yinede saglıklı dogumlar nasip etsin Rabbim 🙏🏻 💕