Ruhsuz 6 haftalik hamileyken acile gittim doktor vajinal ve normal muayene etti ve hic umutlu konusmadi kesenin ici bos gebelik olusmamis biz bu haftalarda kalp atisini duymamiz gerekir ama yok kesenin şekli bozuk bu durum hiv hayra alamet değil kürtaj olman gerekir sen pazartesi bidaha gel dedi hatta öğün kürtaj yaptığı kadının kanını da gösterdi bana Ben ordan çıktığımda mahvolmuştum 4 gün zehir gibi geçti sonra tekrar gittim de yine aynı şeyleri söyledi bekleyelim ama sen istiyosun diye dedi çıkmamış candan umut kesilmez dedi biz artık kürtajı planlioduk nasıl olur nasıl yaparız falan ordan çıktık sonra ben özel de bi doktora gitmek istedim ve doktor ogun ayni gün yani bebegimin kalp atisini bile dinletti. 1 doktorla kalmayın sabırla bekleyin 12. Haftaya kadar. Ben şuan 8. Haftamdayım herşey çok güzel şükür kan civiltici ve progestan kullanıyorum ayrıca tiroid hastasiyim doktorlara bakarsan benim gebe kalmam bile zordu. Bu gebeligimden 1 ay öncede kimyasal gebelik geçirdim. Allah isteyince herşey olur hic uzulme doktorum bile nasi yani nasil hamile kaldin diye sasirmisti düşün yani