Ezgi0716 Arkadaşlar benim gibi hamilelikten önce ağır reflüsü olup hamilelikte daha da kötüleşen var mı ? Hamilelikten önce 7 senedir nexium mide koruyucusu kullanıyordum ilk doktorum kullanma demişti şimdi doktor değiştirdim şikayetlerimi ona anlattım hiç yemek yiyemiyordum devamlı mide yanmasından dolayı kusma ve gece uykularımdan ağlayarak uyanıyordum oda tekrardan nexium başladı gebelik katagorisi B grubu bi ilaçmiş hiç bir sıkıntı olmaz diğer türlü bebeğin daha çok etkileniyor yemek yemelisin dedi bende iki gündür kullandım Iki aydır ilk defa rahat uyudum benimle aynı durumda olan var mı ne yapacağımı bilemiyorum :-( ilacı kullanmasam bi dert kullansam bi dert
Ezgi0716 Zuzu35 canımm içimi rahatlattın valla teşekkür ederim düşünmekten bi hal oldum artık hastalık ne kötü Allah herkese şifa versin inşallah 🙏🙏
Ozlmrap Zuzu35 gerçekten 9 ay kullandınız mi ? Bana kullanma dendi ama ben gebelikten önce zaten kullanıyodum şu an bıraktım ama yaşıyor gibi hissetmiyorum rennie gaviscon hiçbir fayda etmiyor doktor mu izin vermişti??