Yaz_08 Elikkk acikcasi fiyatlarda oyle cok uygun gelmedi simdilik dusunuyorum bakalim bebek oraya buraya donmesin diye mantikli diyolar ama iyice arastirmak lazim
Yaz_08 Nursemom internette birkac listeye denk geldim bazilari cok fazla sey yazmis gereksiz olanlari icinden cikarip temize geciricem ve baslicam insallah 🤗🤣😂
Nursemom Yaz_08 aynen öyle yap🙂kendince gereksizleri çıkartırsın eklersin kolay gelsin sana şimdiden 🥰
Bebeginehasret Yaz_08 canm bende 34. Haftdym 27 haftada almaya basladm 30. Haftada yikama utuleme bitirdm 32 de de bavulu hazirldm iyiki yapmış bitirmisim hic halim dermanim yok smdi bide bebek posizyon almis erken bile doğabilir dedi iyi oldu
Yaz_08 Bebeginehasret en guzeli yaa 💗 boyle bahsedince cok kolay geliyo dışardan bende gorurum o gunleri insallah 🤣💗
Tuna58 Figent merhaba, bende 34. Hafta daha alışverişe başlamadım topluca alırım diye, detaylı araştırdım liste yaptım demişsiniz var mı acaba örneği ? Paylaşma imkanınız olursa cok mutlu olurum
SafaMerve Yaz_08 unisex ürünler al parça parça almaya başla ilerde ağırlaşınca avm alışceriş insann flzü yemyr iyiki 4 aylkken acil olanları alıp kenara koymşm 7 aya girdm kendme zor yetyrm sürekli yorgnm vücudum hantallaştı vr hemen yorukuyrm belm ağrıyor bir yere çıkmal zulüm gibi
Yaz_08 SafaMerve simdi cok rahatim dedigin gibi bir kac aya bu enerjim kalmayabilir onemlileri sikdi halledip kolay halledilenleri internnetten alirim belki ozamanlar cikamazsam nasip yani gerci doktorlar doguma kadar hareketli olmayi hergun 1 saat yuruyus yapmayi oneriyolar aama hic kolay degil gibi
SafaMerve Yaz_08 aynen şuan ben iyiki almışm diyorum.şuan kendm çorabmı ve ayakkabmı bile giyemyrm düşün o yüzden al kenara koy allah sağlk versn de kullansn inşaAllah
SafaMerve Yaz_08 dr öýle diyor evet benm ilk 4 aym düşük tehlkme vardı o yüzdn yattm ayaklanr ayaklanmaz aldm herleyi iyikialmşm şimdde plesentann öndemolması gibi bi rahstzlık çıktı şimdide çok ayakda durmam saknvalı yani ne olvağı belli olmuur iyiki almşm önemli olanları. Dediğin gibi kalanları nettn düşünyrm bende
Reykzy Yaz_08 ben öğrenir öğrenmez başlamıştım dayanamadım ama erkek hissediypdum hep mavi aldım herşeyini doktor kız dedi hiç bişey almadım iki hafta sonra erkek dedi :) şuan 32 haftalık oğluşum arabası hariç herşeyi tamam
Yaz_08 Reykzy nasilda hissetmissin ya ne guzel ben yuzde 50ye 50 🤣😂 bende cinsiyetini ogrendigim gun o renkte bisey alicam oyle başlıcam demistimde gostermiyokii ultrasondayken dedim annecim bak goster cinsiyetini annen sana ciciler alicak diye yok nuh diyo peygamber demiyo cocuk. 😂😂meraklandirmayi seviyo
Yaz_08 Tugbax68 ben daha hiic bisey almadim 4lu deneme icin prima bebek bezi var okadar yani sen dusun. 😂😂sozde anasi ona battaniye oruyoda kac seneye bitiririm artikkk 😂Allah bizede herseyi alip hayirlisiyla bitirdigimiz gunleri gostersin
sydtns Yaz_08 ağırlaşmaya başlamadan azar azar indirmleri takip ederek almaya başlayabilirsiniz bence. Birden almaya kalkınca madden zorlayabilir çünkü dönemsel olarak ürünler uygun fiyatlı olabiliyor. İndirmleri takip ederek hem bütçenizi dara sokmamış olursunuz hemde yavaştan eksiklernizi halledersniz ben liste yaptım 😄 eksikler işaretliyorum fikir edinmek isterseniz mail atarım
Yaz_08 sydtns evet ya indirimleri takip etmek zorunda oldugumuz bir kac kategori varki özellikle cok pahali hersey suan yani 😂 biyerden baslicam bakalim hadi hayirlisi 😂 bu arada cok isterim mail atabilirsen busrakrt2609@gmail.com beklerim 😂😂
Rrraaaiiinnn Sanırım en erken ben baslamisim kiyafet almaya 6. Hafta hamileligimi öğrendim 7. Hafta birisi hastane çıkışı link paylaşmıştı aldım ilk başlangıç o zaman yaptım :)
Yaz_08 Rrraaaiiinnn keske bende oyle yapsaymisim bak simdi ceremesini cekiyorum erken erken diye diye bugune geldimmm 🤦😂🤣
sydtns KIYAFETLER 1. Hastane çıkış seti ( 2 takım) XX X 2. İç zıbın ( 2 adet ) X X 3. Kısa kollu çıtçıtlı body (6 adet 0-3 ay) X X X X X X 4. Uzun kollu çıtçıtlı body (6 adet 3-6 ay) 5. Ayaklı Pijama Altı (4 adet 3-6 ay) 6. Tek Alt Pijama (3-4 adet 3-6 ay) X X X X 7. Uzun Kollu Patikli Tulum (3-4 adet 3-6 ay) X X 8. İnce ve Pamuklu çoraplar 9. Örgü patikler 10. Penye Yelek (2-3 adet 0-3 ay) 11. Penye Yelek (2-3 adet 3-6 ay) 12. Penye battaniye (4 adet) X X 13. Örgü Battaniye (1 adet) 14. Peluş Battaniye (1 adet) 15. Müslin omuz örtüsü (3-4 adet) 16. Penye önlük (5-6 adet) 17. Ağız Mendili (20’li ) 18. Bebek kıyafet askısı (15-20 adet) BANYO 1. Havlu seti 2. Küvet Seti 3. Bebek Lifi BESLENME 1. Philips Avent Emzik (2 adet 0-3 ay) 2. Emzirme Önlüğü ( 1 adet) 3. Emzik Kutusu 4. Emzik tutucu ( Buse Karaman’a yaptırılacak ) 5. Philips Avent Biberon ( Cam 1 adet küçük 1 adet büyük boy) 6. Biberon yıkama fırçası 7. Termos TEMİZLİK VE BAKIM 1. Tek Kullanımlık Alt Değiştirme Örtüsü (1-2 paket) 2. Baby&jem Tırnak Makası Tarak seti 3. Molfix 1 beden bebek bezi 4. Mustela bebek bakım seti ( Şampuan-losyon vs.) 5. Temizleme Pamuğu 6. Saf Su 7. Miniso Bebek Deterjanı 8. Miniso Biberon Emzik deterjanı 9. Korbell bebek bezi kovası 10. Korbell çöp poşeti ODA EŞYASI 1. Montessori yatak 2. Anne yanı sepet beşik 3. Şifonyer 4. Nevresim Takımı (2 takım) 5. Koruyucu Alez 6. Bebek Yastığı 7. Gafull isimli büyük battaniye ( Yatak örtüsü olacak) 8. Dekoratif yatak yastığı 9. Oyuncak Kutusu 10. Emzirme koltuğu 11. Gece Lambası (Loş Işıklı) ➢ Travel Sistem Bebek Arabası ve Puset ➢ Puset örtüsü ➢ Bebek Bakım Çantası ➢ Baby nest ANNE İÇİN 1. Emzirme Sütyeni (2 adet) 2. Emzirme Atleti (4 adet) 3. Pijama takımı-kısa kollu (2 takım) 4. Gecelik-kısa kollu (1 adet) 5. Sabahlık (1 adet) 6. Lohusa kilodu 7. Doğum sonrası ped 8. Korse 9. Silverette Göğüs Kalkanı 10. Göğüs kremi (lansinoh) 11. Yatak Koruyucu ped 12. Klasik ped 13. Çorap (pijamalara uygun) 14. Terlik 15. Annemin lizozu !! 16. Antibakteriyel el temizleme jeli 17. Kolonya 18. Islak Mendil 19. Tuvalet Kağıdı 20. Kağıt Havlu 21. El kremi, sıvı sabun vs. 22. Eve Dönüşte giyilecek kıyaftler 23. El Havlusu 24. Diş Fırçası-Diş Macunu
dml33 Yaz_08 bn simdiye tamamlardimda esim cok sogukkanli 😄😄ona kalda suan cocukta açıkta kalirdi brn aldim cogunu yarin tamamlicz benimkileride nolur nolmaz 34 haftalik oldk
Yaz_08 dml33 ayni benimki yaa ona kalsaa ohooo ne varki bi cirpida hallolur sozde kolay geliyo bunlara hep 🤣🤣yasasin kadin egemenligi bende oyle yapmayi dusunuyorumm
dml33 Yaz_08 esine birakma alinir diyip duruyo aliniyo ama cok tutuyo oyle bi anda ben kiyafetlerni kendim aldim intenrtten falan sampuan tarak falan oyle seyleri almaya beraber gittik birsuru para tuttu bi anda.benim.bile elim titredi verirken 😄kiyafteleride onun içinde alsak yanmistk herhalde
Reykzy Yaz_08 bayada olmuş aslında bi gösterse kesin belli olur hiç söylememesi daha iyi kuzenim beş ay kız diye sevdi erkek oldu sonra çocuk herşeyini almıştı pembe pembe değiştirebildi allahtan