Yaz_08 20. Haftamda kıyafet listesinde ki hemen hemen herşeyi aldım. Yarıyıl tatiliydi ve memlekete gittik bu sebeple. Şuan yaşadığım yerde imkanlar kısıtlı. Eğer imkanım olsa zamana yayar parça parça alırdım. İndirime denk geldim hemde orda baya bi parça aldım. 29. Haftadayım. Şuan eksiklerim beşik, puset, babynest çok istiyorum doğduktan sonra beşiğinin içinde bile babynest te yatıracam çünkü sık sık şehir dışına gidiyorum Doğumdan sonrada gidecem bayram için babynesti yanımda götürürüm yerini yadırgamaz huzurlu uyur diye düşünüyorum. Bunlar dışında ekstra şeyler almayacam, süt sağma makinası ve göğüs ucu kapakları gibi.. Doğumdan önce almanın gereksiz olduğunu düşünüyorum. İhtiyaç olursa eczaneden temin edilebilecek şeyler ne de olsa. Para sıkıntımız var şuan, Doğumdan 2 ay sonraya kadar devam edecek bi kredi ödüyoruz. O yüzden gerekli gereksiz diye daha çok ayırt ediyorum. Bebeğimide hiçbirşeyden mahrum etmeden inşallah alışverişi tamamlayacağım. Beşiği 30. Haftamdan sonra sipariş edicem, taksitli ödemeyi düşünüyorum. Puseti, babynest vs. onlarıda 34. Haftadan sonra .