Ayseee94 Merhaba kızlar 😊 bi sorum olacaktı. Bizim yatak odası küçük dolayısıyla park beşik sığmıyor ayrı odaya almam gerekiyor. Yanlız bebekle annenin beraber aynı odada uyuması çok onemliymis. Yatak odasına kapıyı çıkartırsak ancak anne yani küçük bi beşik sığabilir. Ne yapmalıyım bilemedim 🤔 sizler nasıl yapacaksınız ?
Acemiannes Ayseee94 anne yanı beşik al zaten 6 7 aya kadar yanında yatar sonra odasını ayırırsın ben öyle düşünüyorum ama 1 yaşa kadar bekleme ayırmayı çünkü sizle yatmaya alışır ayıramazsın sonra bana çocuk doktoru soylemişti
Perininannesi Ayseee94 ben en küçüğünü aldım 50ye 70 - 6 ay kullanim icin. Ondan tercih edebilirsin cokta Güzel :)
Cagla94 Benimde yatak odam çok küçük bende bu tarz birşey istiyorum hem oturma odasına taşırken falan da kolay olur diye https://m.n11.com/ceebebek-kelebek-ahsap-bebek-besigi-pratik-katlanir-besik-hamak-P231543088?RENK=BEYAZ&gclsrc=aw.ds&&gclid=EAIaIQobChMIkIzx4pK64QIVQ1XTCh3UdwlhEAQYAiABEgKjXfD_BwE
Elikkk Kızlar komidinlerimi çıkarıp başka odaya koyup park beşik almayı düşünüyorum yoksa benimde sığmıyor
PnrG Aynı dert hepimizde war sanırım😒 benimde odam ufak çünkü ebeveyn banyosu war odada çok lazımmış gibi yapmışlar boşuna yer kaplıyor. Bende ufak sepet gibi beşikler var ondan almayı düşünüyorum
Ayseee94 PnrG evet canım.mantikli sanirim onlar sığar bizde kapıyı cikartip yatağı iticez anca öyle sigacak galiba
Perininannesi Ayseee94 canim photo atmayi basaramadim ama cok memnunum. Aynisina Cilekte 1100tl demislerdi.
DuyguDuman Ayseee94 canım henüz bende değil başka bebek kullanıyor ama mothercare hasır sepet yazarsan öıkabilir googledan