Gamzelikra Cinsiyet tahmini alabilir miyim 15 haftalik 😊 [](https://hizliresim.com/dvVEGD)
FSCMK Gamzelikra hem erkeğe hem kıza benzettim yüzde elli kız yüzde atmış erkek 😂😂😂o nasıl oluyorsa 🙄😂😂
FSCMK Gamzelikra gerçek diyorum hem erkeğe benzetmek istiyor yok kıza benzetmek istiyorum yok ikisinden benziyor bende 14+3 1 hafta sonra kontrol var inşllh söyler cinsiyetinde bizi uğraştırmaz sıpa 😁😂
Melike26 Gamzelikra hiç net değil bu görüntü kimsenin bi tahminde bulunacağını sanmıyorum ama hayırlısı 😊
Gamzelikra FSCMK sizinkide oyle sanirim hem erkek hem kiz gibi 😂 allahim siz tahminde bulunmayin bence ortasi tehlikeli oluyor 😁
Gamzelikra Elif7781 bende oyle hissediyorum 15 haftaya kadar hic his yoktu kizimda cok Agrasiftim hamileyken bunda cok sakinim bide kizimda cok Uyuyodum bunda cok dinamik bilmiyorum belkide hamilelik farkidir nasip ;) 🌸😍
FSCMK Melike26 zaten iki tane şık var ya erkek ya kız 👧 😂😂illa sallanır merak etme ama benim yorumum çok güzeldi hem erkeğe hem kıza 😂😂😬😬😬
Gamzelikra Melike26 hisleri kuvvetli hanimlar basligi tamda bundandi canim ilk goruste hissettiginizi istedim hamisiz icimize Dogan ;) ben herkese tahminde bulundum hepside dogru cikti kendine tahmin edemiyor insan :) 😘😍
Gamzelikra FSCMK resme bakinca hissetmek baska siz tamamen sallamami istiyosunuz bence kiz :) icime oyle Doguyor 😍🌸👍
Elif7781 Gamzelikra erkeklere hamilelik güzel ve rahat geçiyor ben oğlumda cok iyiydim simdi kızıma hamileyim dediğiniz gibi sinir küpü ve her belirtiyi yasıyorum resmen 🤦🏻♀️ Sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin mevlam 🤲🏻
Derin6565 Gamzelikra bende öyleydim senin dediklerinin aynısı dinamigim duygusal deilim ama benim 2. De kiz kendini şartlandırma sonra çok üzülüyorsun Allahın verdiği basimla gözüm üstüne bir kızım var isterdim buda erkek olsun 2 evlat yeterdi e ister istemez 10 sens sonrada olsa eşim bide oglumuz olsun diyecek
Gamzelikra FSCMK alemsin :) evet doktorlarda Oyle Diyor ya yani kiz gibi ama erkegede benziyor diye insanin ya birak bu isi yapma bi Git diyesi geliyor 😂😂
bebekteyaparimkariyerde Gamzelikra sinirli bir hamilelik değilse erkektir 😂.çünkü ben inanılmaz sinirliyim