34elif Merhaba saygı hastanesine gidiyordum doktorumu degistiricem ersoya gidicem yarin onerebileceginiz doktor varmi ?
Ngovercin 34elif suna jülide ersoy var mükemmel tabi sıra bulabilirseniz :) insanlar ona muayene olabilmek için saatlerce bekliyor
B-P-R 34elif hastanenin Sahibi Suna Hanımı Öneririm Ablam Ölümlerden döndü O Olmasaydı Belkide Şuan Hayyata Değildi Ne Ablam Nede Yeğenim Kesinlikle Suna Hanıma Git
B-P-R 34elif ablamı aradım şimdi Dediki Çarşamba Günü İçin günüymüş Hafta sonları da yokmus Hiç Doktor Arastirmasin Direk Suna Hanıma Gitsin dedi Gerçekten Çok iyi Bir doktor
PnrG 34elif saygıda hangi doktora gidiyordun canım bende 3 aydır saygıya gidiyorum hep. Ama doğum için daha iyi bir doktor bulmak istiyorum
B-P-R 34elif 2 Yıl Oldu Oyuzden Hiç Hatırlamıyorum ☺️ Yarın Ablamı Arar Öğrenir Size haber veririm Ama Gerçekten Çok iyi bir doktor sıcak kanlı çok ilgileniyo Zaten diğer doktorlarda İyi değil Bi Suna Hanımın Hastaları Var kadını Boş Bırakmıyorlar 😂
B-P-R 34elif acil birsey olduğunda da Hemen hastaneye gelip Hastalarıyla İlgileniyomus umarım içiniz Rahat etmiştir Yani o doktor Çok iyi Siz bilirsiniz yinede ☺️