GulsahMulayim Ebruu123 ben boyatmayı düşünüyorum canım ama Ombre falan, diplerine sokmucam fazla boya🤘Önümüz randevuda doktoruma da sorucam. Birazcık da göbüşümün belli olması içn bekliyorum 😂
Betttt Ebruu123 16. Haftamda boyadım canım markasını hatırlamıyorum %2 kimyasalı olan bir boyaydı doktorumda boyatabilirsin dedi. Bende çok araştırdım çok şükür bir sorun yok :)
Carlininmelekleri Ben bugun doktora gittim kontrole ve sımdı 19+4cu haftadayım boyuyabılırsın artık dedi ama bitkisel boya kullan dedi
Dilaranil Yapılan araştırmalara göre bi zararı yok diyorlar 6 Aydan sonra🤔 ben cesaret edemiyorum saçlarım sarı, dipler siyah çıkmaya başladı çoktan😐eltim kuaför o hamileyken 2 kere falan boyadı bebeği de çok şükür sağlıklı. Ben sanırım 40’ı falan bile çıkar öle boyarım gibi 😇
Menis21 Bende boyamayı düşünmüyorum beyazlarım neredeyse 5cm. Cıktı bile diplerden ama organik morganik diye bisey yok yani inanmayın birde en kolay cilt yolu ile emilim sağlar vücut bile bile riske atmak olur mu hiç Allah korusun yavrularımızı
Deletedmom667 Ebruu123 saclarım ombre dıplerim cıktı doktorum 3.aydan sonra sadece bitkiselle dip boyası yaptırabılırsın dedi. Renk acma tekrardan ombre falan kesinlikle onermıyorum dedi.. Şuan 5.aydayım bu ay içinde dip boyası yaptırcam.