FSCMK Kızlar bugün karnımda böyle bir ağrı var ama aferdisin idrarınızı tutarsınızda karnınız ağrırya o şekilde nedendir aceba kasıklarıma doğru karnımın aşağı tarafı hanımlar sizde böyle sorun yaşadınız mı
Haribo42 FSCMK bende hep ağrı yaşadım ama benim plasenta çok aşağıda olduğu için dedi doktor .. biraz postlara baktınmı ztn farkettiysen herkes ağrılardan muzdarip randevuna çokmu daha dinlenmeye çalış uzann ❤️ Allah şifa versn
FSCMK anapanda12 kan testi yaptırmiştım dün aile hekimine gittim az bir idrarında enfeksiyon çıkmış ama önemli değil dedi
FSCMK Haribo42 yok canım aşağı tarafım bir batıyor gibi ama ağrıyorda bende tedirgin oldum canım Doktor randevuma 1 hafta var
Haribo42 FSCMK nasıl önemli diil diyoki benimde ilk hamile kaldığımda enfeksiyon çıktı doktor çokk çokk hafif dedii ama yinede kurutalım ilerlemesin dedi ilaç.verdi çok zararlı sanada bebeğede
Haribo42 FSCMK randevunu azıcık öne al derim erken git hemen al ilacını ilerlerse düşüğe bile sebep oluyomuş alttan batmalarda yapıyo o .. allah şifa versnnn çok su iç 😘
FSCMK Haribo42 aynen canım eşim çalışıyor hemde randevum o tarihe bir hafta daha sabredeyim bol su içiyim inşllh bişey olmaz canım