Hilalyam Kızlar sut artırmak icin önerileriniz var mi erken dogum yaptim bebegim kuvezde sağıyorum surekli ama kesilmemesi lazim ve az geliyo bildiğiniz neler var ?
sonsuzmasalim Hilalyam 3 litre su ic canim ve sicak dusun altinda gögüslerine masaj yap ve rezene cayi ic. bana bunlar cok fayda etti.
Zuhresule Hilalyam kız kardeşim hiç sütü gelmemişti eczaneden mamsel steell tea aldi. onda çok ise yaradı günde 3 bardak içti. Doktoruna bi sor istersen
SevgibiR Hilalyam komposto bulgur pilavı incir başka bilmiyorum bende yeni lohusaym onları yedim 🤣 süt yapıcı diye rezene çayı varmış bide o da gaz için mi süt mü yapıyo bilmiyorum
Elif7781 Hilalyam 5 saatlik kesintisiz uyuma ve bol su içmek bide bol bol bol bol bol emzirmek emzirmek en cok sutu arttıran şey
Sila7166 Hilalyam cànim benim doktorum 3 saatte bir sag dedi 10 dakikadan yeni benimde 3 gundur boyle yapiyorum hafif hafif olmaya basladi insaallah dahada cogalcak moralini yuksek tutu gece bile olsa 3 saatte bir sag gece daha iyi geliyo diyolar vucut daha dinlendigi icin rabbim yardimcin olsun
Elif7781 Hilalyam canim benim rabbim sağlıkla yanana almayı nasip etsin insallah 🤲🏻 Bende 36 da Doğum yapmıştım benim de oğlum 27 gün kaldı hep sağdım verdim iki saatte bir sağdım cok düzenli yapmıştım ve cok şutum vardı
Zeynepsa Hilalyam hem kendin icin hem bebegin icin moralini yuksek tut. Dunya yansa umrun olmasin. Ben yeni dogum yaptigim siralar kaynanayla problem yasadim. Simdi yakin davranmaya calisiyor umrumun biri değil.
Zeynepsa Hilalyam amaaan ya mama yerse diye bir panigede kapilma. O kadar kotu birsey degil mama. Cocugun ac kalmiyor hic degilse. Benim yetmedi mama verdim
Deletedmom128 Hilalyam Canım bol su, humananın kimyonlu rezene çayı, vişne kompostosu , helva , karadut suyu. Bunlar süt yapıyor. Tabi bir de stres olmaması lazım. Sütün kesilmemesi için de 2 saatte bir sağman lazım.
Hilalyam Deletedmom128 onlarida ekledim demiycem cok sagol moral 0 malisef 😢 sağıyorum surekli sağma makinası kiraladım hastane tipi
Deletedmom128 Hilalyam moral motivasyon sütün kesilmemesi için çok önemli. Bir de bebeğin emmiyorsa emme hissi verecek şekilde sağmalısın. Sırayla 15 ‘şer dakika sağıp ardından 10’ ar dakika daha sağmalısın. Sağarken göğsüne yukardan mem ucuna doğru masaj da yapmalısın süt kalmasın.
Pelinsu96 Hilalyam canım allah yardımcın olsun bebeğinin Durumu nasıl peki şuan sen normal mi doğurdun ?
Hilalyam Deletedmom128 beklemiyorum 2 saatte bi surekli sağıyorum masaj yapmıyorum ama deneyim moral olsa keşke ama yok malesef
Pelinsu96 Hilalyam sağlıcakla kavuşursun inşallah canım bende geçtim o günlerden 27 haftalık doğurdum ama benimkisi vefat etti kalbi durdu görünce yazmak istedim benden bir damla süt gelmedi ama 😪