Belinya oldedi canım oluyordu tabiki ama dikkat et bir ilk üç ay, hatta 4 ay çok riskli aylardır sürekli uzanmaya ve dinlenmeye bak. Ben çok çektim o yüzde . 5. Aya kadar hep uzandım. Ağrılarını her zaman ciddiye al canım.
GlsmmKlyn oldedi canım benim öyle olmuştu hatta hamile olduğumu bilmiyordum o ağrı yüzünden adetimi bekledim sürekli meğer hamile olduğum içinmiş normal merak etme
oldedi Depresif_polyanna yok şiddetli değil anlık. özellikle 2gündür oluyor domtora gittiğimde hemen sorucam
oldedi Belinya siz beden çektiniz? düşük riski falan mı vardı. bende fırsat buldukça uzanmaya çalısıyorum
oldedi Asmuas evet benimde geçen hafta belim ağridi.bu haftada arada karnımağri giriyo işte endişelendim bende foruma sormak istedim🙄
Asmuas oldedi benim hala adet olacak gibi ağrıyor doktora randevu çarşambaya alabildik öğreneli 2 gün oldu doktora falan gidemedik 😭
Selenge Kiminde bulantı oluyor kiminde böyle adet ağrısı gibi oluyor canım, benim de adet sancısından biraz daha ağır oluyordu. Gebelik belirtisi deniyor. Bir de doktoruna bilgi ver. Düşük belirtisi de olabilir demişti benim doktorum. İnşallah öyle bir şey yoktur sende zaten de yine de dikkat et, çok yorulma, ağır kaldırma, cinsel ilişkiden uzak dur. Doktorun en iyisini bilir tabii ki.
Selenge 3 aydan sonra geçti benim, hiçbir şeycik olmadı Allah'ın izniyle. Lekelenme, kanama filan olursa derhal doktoruna bilgi ver, onun dışında inşallah bir şey yoktur, iyi düşün. 🙏🏼🤗
Duuyguum Benimde adet olucam gibi bazen sancı oluyor kasıkta değil ama karnımda test yaptım pozitif ama pztesi gidicem dr a daha