Busragunayy Kızlar temmuz sonu ağustos başı gibi doğacak olan bebeğime nasıl kıyafetler almalıyım uzun kollu mu kısa kollu mu patikle alt mı bana yardımcı olabilir misiniz
Levmel Busragunayy ben23+4üm yazlık olarak ince olarak bir tişört bir şortu var oğlumun, genelde pamuklu uzun kollu alıyorum canım , doğduğu zamanlar zibinlarla ince donlarla idare edicem genelde 3-6ay alıyorum küçük almiyorum 0-3ay az var takım
Belinya Busragunayy tam sıcak zamana denk geliyor ama uzun kollu da kısa kollu da al bence her çeşitten olsun.
[silindi] Busragunayy canım komşum ebe bu gün birlikte çarşıya gezmeye gittik bana dediki illaki uzun kollu giydireceksin onların kanı ypk 40gün üşürler alışana kadar bir de yün şeylere yatırma giydirme dedi alerji yapatmış penye yelek eldiven çoraplı pijama uzun kollu zıbın şapkasız bırakma dedi
Tazegelin12 Busragunayy yazlik hic bisey almayin bence ablam tam temmuzun ortasinda dogum yapti o kadar sıcakta bile yeni dogduklari icin usuyolar mecburen uzun kollu giydirdi hep benimkide agustosun basina geliyo bende uzun kollu aliyorum herseyini kendilerini isitamadkklari icin usuyo bebisler
Sengulkrgz Busragunayy bu birazda yasadiginiz ile bagli misal ben karadeniz bolgesinde olacagim dogum ilk 3 ayi o yuzden orasi yazin da serin bir yer ama akdeniz bolgesi olsa yada ege rahatlikla kisa kol giydirilir yani...
Seyyyma7 Busragunayy Canım ben Hatay da yasıyorum. Ağustos’un ilk haftası doğumum ben ince uzun kollu aldım herşeyi birazda kısa kollu aldım çoğunluk uzun aldım buralar yanıyor çünkü çok sıcak🤗
Bozslanomur Busragunayy temmuzda dogum yaptım ilk 2 gun gece uzun gydirdm snrası full sdce zıbın sıfrkol okdar cok şkür ne üşüdü ne hasta oldu🤷♀️