Ozen0119 Ozen0119 Elena3838 sıkma canını canım yakın zamanda hissedersin sende hem bebisin de iyice güçlenir daha büyük tekmeler atar😍
Elininanasi Ilk 15 haftamda hiss etdim yani 15+4de demek olur 16😊.boyle bi seyler cirpinyodu rahimimde .cok oluyordu bir hafta gecince kipirdamalar basladi artik.1 hafta daha gecince ilk hafif tekmesini atdi yavrucaz😋Zaman otdukce guclendi.20 haftam biticek.net hiss ediyorum.belli ama disardan belli olmuyo kendimde erken oldugumu biliyorum)ama artik cok guclu tekmeler yeyerom😂😂Hatta cok baski yapanda bile biliyorum hemen an sanci veriyo.o an tuvalete kaciyorum😁Ilk gebeliyimdir hemde.zayifda deyilm zaten❤
sydtns Elena3838 hissedersin kuzum takma çok fazla bana çok baskı yapıyordu çevredikler psikolojim bozulmuştu tu artık gerçekten sonra doktorum normal dedi ilk gebeliğin fark bile edememişsindir dedi şimdi yeni yeni tam hissediyorum
babyUras_ melegiminannesi cinsiyetle alakası yoktur bende 16 haftada hissettim atma gibi 25 haftalık oldu hala atma gibi ama erkek 😂