Misskaynak Kizim icerde okadar hareketli ki bazen sigmiyor gibi canimi yakiyor dogum pozisyonunu almis ama assada hem sagda hem solda ayni anda hareket hissediyorum sanki geriniyor gibi :)) sürekli dolaşıyor, hep kıpır kıpır meleğim 5 dk zor duruyor uyumuyor galiba hiç 🤔 biraz araştırdım hareketleri sayın diyolar ama benmki zaten çok fazla hareketli herkesin aynı değil mi?
Tombikis96 Misskaynak şu an 37+5 deyim hala kıpır kıpır yerinde durmuyor 😄hele dedesinin sesini duyduğu zaman tutmayın küçük tanayı😂
Yusra17 Misskaynak bende 31. Haftalığım cinsiyet erkek 28. Haftadan beri doğum pozisyonundayız bende sizin gibi söylüyorum soranlara bizimkisi de hiç durmuyor maşallah
Sevdali Tombikis96 canım hiç hareketlerinde azalma oldumu bizimki çok hareketliydi şuan 33+5 bu hafta sanki duruldu gibi yani daha azaldı
Tuanam01 Misskaynak inan aynı şeyleri yaşıyorum 32+1 olduk ama. Sırf vurduğu için uyuyanıyorum rahatta edemiyorum sanki içime sığmıyor Hanfendi 😂 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🌼
Misskaynak Tuanam01 amin canımm evet güzel ama bazen cok yoruyor ne dönebiliyorum ne yatabiliyorum 😅😅