Tuugche Kızlar göğüs pompası kullanan yada bilgi sahibi olan var mı🙄elektronik mi manuel mi iyi olur? Aydınlatırsanız sevinirim☺️
Elif7781 Tuugche elektrikli daha kolay canim ben bebedor kullandım aventten daha iyi cekiyor alabilecek durumun varsa iki başlıklı olanlar daha rahat
Esraesra06 Tuugche ben lansinoh tekli eletrikli pompa aldım henüz kullanmadım ama kullananaların çoğu memnun ablamda eskiden bundan kullanmıştı memnundu çalışan anne olacağım için elektrikli tercih ettim
Mirayhira bende bebedorun elektirikliisi var onu kullanmıştım ilk bebeğimde çok iyi ama zamanla sütü azaltıyor ve kesiyor haberin olsun canım
Elif7781 Mirayhira kaç ay sağdınız acaba ve ne sıklıkla merak ettim ben bir sene kullandım ne azaldı nede bisey oldu da hatta sutum 5 çocuk doyurcak kadar cok olmustu
Mirayhira Elif7781 gün içinde sağıyordum tam hatırlamıyorum ama benim kesmişti yani bide çok sütüm de yoktu ondan da kaynaklı olabilir bana iyi gelmedi yani açıkcası internetten araştırdığım kadarıyla da azaltma kesme ihtimali var
Elif7781 Mirayhira anladım canim ben 2 saatte bir hep sağdım düzenli bir şekilde ondan çoktu diye düşünüyorum ama evet bir ara o hortumu biraz eskimişti yeni parça almıştım