cennetylmaz adetime 2 gün var kahverengi siyah gibi bi akintim var adet oldufumu düsündüm ama bitti basina gelen var mi
elif__0909 Benim de öyle akıntım oldu bu ay fakat ben kürtaj olmuştum şubatta ondan olsa gerek. Önceleri öyle akıntın oldu mı hiç? Yerleşme falan olabilir mi ki? Benim de fazla tecrübem yok.
cennetylmaz elif__0909 yok hic olmazdi boyle bi akintim ayin 26snda pembe bi akintim oldu simdide boyle olunca adet oldum die düsünüyorum
kbraknt @cennetylmaz Benim o şekilde olmadı yerleşme kanamam 5 6 haftalikken oldu ama senin tarifin gibi olup hamile kalan arkadaşlarım var umarım seninde olur allah gönlüne göre versin
elif__0909 cennetylmaz üzülme canım, yakında inşâAllah hepimiz güzel haberler alırız 🙌🏻🌷 ben de doktora gitmiştim sağ yumurtalıkta kist varmış, küçük değil dedi. Adetim çok tuhaftı o yüzdenmiş. İstersen bir doktora görün canım
elif__0909 cennetylmaz haberdar et beni.. aynı dertten muzdarip olanlar nasılda tanımadan gönül bağı kuruyor.. 💕
elif__0909 cennetylmaz Benim de çok tuhaftı. Doktora gittim dediğim gibi kist çıktı. Yarın ilk işin randevu almak olsun canım mutlaka.