Yagmur9833 Gulperr 32+4 te nstde sancim cikti 60 a kadar cikti hemde yatak istirahati verdi su an 33 üm zaten normal agri sanci olmadigini farketmistim dogum kasilmalarini yasiyinca ayirt edebiliyosunuz ben sanci cikinca sasirmadim o yuzden
Zeynpatak Gulperr benim nst de sancim cikmadi ama yururken alt tarafimin kemikleri kirilcakmis gibi bi sancim oluyor cati dedikleri yer sanirim
Hadibe25 Biraz yürüsem adet ağrısı gibi vuruyo ama geçiyo dinlenince bu haftalarda normalidir diye düşünüyorum canım
Tuanam01 32 +1 oldum 30 haftalıkken sancı çıktı hergün tutuyor hatta sabah dr gittiğim günden daha fazla sancı vardı için rahat etmezse git doktoruna canım ben daha beklicem bakalım 17.de randevum var kanama su gelmesi gibi bişe olmazsa 😊 ki umarım olmaz 38.haftama kadar durur 🙏 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🙏Amin.
Gulsen1989 32+0 da nst ye bağladılar ama sancım çıkmadı arada kasiklarima adet sancısı gibi hafif sancılar giriyor ama geçiyor pek önemsemiyorum
Tuanam01 BirsenT bebeğin büyüdüğü içindir canım o normal benimki biraz anormal bende yata yata gün dolduruyorum Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏
BirsenT Tuanam01 amin canım benim inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza son haftalarımız çok şükür birşey kalmadı 🙏🏻🧿