Canolbana Ankara da ayrıntılı ultrasonu nerde yaptırdınız fiyatlar nedir önerebileceğiniz var mı😊 yardımcı olursanız sevinirim
Ltfyyrdc5021 Canolbana cukurambarda gulhiz karatasa yaptirdim cokta memnun kaldim cok iyi ilgili bakiyo fiyati 350 tl kesinlikle degerlendirmenizi tavsiye ederim...
Merveyarali Canolbana gülhiz karataş 350 tl uzun uzun bakiyor cd fotograf video veriyor geeekirse kontrole çağiriyor normalde özel hastanelerden daha iyi bi doktor ama fiyat daha uygun. Tavsiye ederim
Katree Canolbana çukurambarda Günhız Karayaka yaptırdım 300₺ ye şimdi fiyatlar artmıştır ben çok memnun kaldım güzel baktı
Katree Canolbana rica ederim cnm malum diğer yerlerde fiyatta fazla biz araştırdık koru 700 istedi lokman hekim 450 istedi fiyat olaraktan burası iyi geldi ki fiyata göre çok güzel bakıyor
Canolbana Ltfyyrdc5021 👍🏼👍🏼👍🏼🥰 teşekkür ediyorum hakkında bir adet olumsuz yorum okudum onun dışında hep memnun kalmışlar Galıba
birdirbir 16. Haftada Eyüp Ekici (500 tl) ve 20. Haftada Ali İpek’e (380 tl) yaptırdım. İkisi de işinin ehli insanlar. Risk durumum vardı. Detaylı bir incelemeden sonra, Çok şükür güzel şeyler söylediler.
Canolbana birdirbir Eyüp ekiciyi de tavsiye ettiler ama açıkcası 500 tl yerine 300-350 ye bakanlar da iyi midir acaba düşüncesindeyim
Bitterinannesi Reykzy bende ona gidecegimiz mayista memnun kaldin mi canim ben ozellikle perinatolog yapsin istiyorum radyologa guvenmiyorum bu doktorda profmus 🤗 500 e yapti dedin dimi ben dha fiyat almadim
Canolbana Merveyarali galiba ona gideceğim gibi hani pişman da olmak istemiyorum iyi olsun uygun olsun ☺️ çok teşekkürler
Bitterinannesi Canolbana canim sana tavsiyem perinatologa yaptir radyologa ne kadar guvenilir sonucta isin uzmani degil ve bu da kapali kutu ben ozellikle perinatolog arastirdim ali eegune gidecegim adam hem uzman hem prof
Burcuaec Başkent hastanesi sertaç esin aynı zamanda takibimi ve doğumumu yapacak olan doktor. Tekil gebelik 500 küsür ikiz gebelik 1068 tl
Reykzy Bitterinannesi ali hoca süper dolu bilgili ama asker kökenli oldugu için sert bir doktor canım içiniz rahat eder siz sormadan herşeyi söylüyo ama zamlanmış olabilir doktorum zam yaptı diyodu