Marayyy Burcu_a adetin bitince başlıyorsun sabah akşam bi soğanı ayrı ayrı şekilde sabah akşam 4 bölüp bi su bardagiyla 5 dk kaynatip içiyorsun ben içmeyi beceremedim ama
Tekinnn Marayyy evrt canım ilk başta öyle geliyor en geç 2 güne sökülür. Sökülmesini istiyorsan sıcak suyla duş al bende çok etkili olur herzaman
elifatma1234 Marayyy canım evet ilk kahverengi seklınde oldu. 1-2 saate kalmadan kırmızı kan gelmeye basladı. Senın bu ay adetin geciktiği için belkı kahverengi lekelerin fazla uzun sürmüş olabilir. Endişelenme canım kırmızı kan gelir bugun gelmeZse yarın gelır
Merve6475 Marayyy ben igne kullanmadım da klomenden falan kaynaklı sanırım canım ne yapmayı düşünüyorsun canım ikinciyi denicenmi
Marayyy Merve6475 yok biraz Eşimle konuştuk bi iki ay oluruna bırakıcaz çok yoruldum Bedenen psikolojikmen eşim diyor ki unut bi süre rahat davran sil at ama nerdeee acaba ardına aşılama yapmak mı iyi onu bilmiyorum iste
Merve6475 Marayyy bi kere daha dene istersen kuzum da ben denemek istemiyorum direk tüp bebek istiyorum artık
Marayyy Merve6475 istiyorum denemek aslında yine olmaz diye korkuyorum ve biraz ara verip toparlanıp sonra denicem belki denemeden olur bu ay soğan suyu icicem zorla da olsa icicem
Tekinnn Marayyy aldığımız hormon ilaçları komple vücudu etkiliyor. Ağır iğneler çünkü vücudun üretemediği şeyi birden sana enjekte ediyorlar
Merve6475 Marayyy aynen öyle dinlen biraz psikolojimizi bi toplamamız lazım dene kuzum bak faydasını gören cok varmıs bende zayıflamak icin içiyodum 😬