Busraybars Melekbebisss bende gitmesine az kalan bir aday olarak bekleyeyim şurda 😌 kaçıncı haftanızdasınız
Saratln Melekbebisss bacaklarını kollarını memesini bile gördüm..🙈😂 yüzünü çevirmiş göremedik perşembe günü tekrar gideceğiz
Ayazipek Melekbebisss evet canım gördük herşeyini net bir şekilde gördük bizim bey uyuyordu yalnız 😂 doktor amcası uyandırdı biz 21+5 günlükken yaptırdık renkliyi ama öbür oğlumda yaklaşık 24 haftalıkken gitmiştik bu oğlumda acele ettik biraz 🙈
Saratln Makbuss1 canım sanırım artık bebek tam geliştiğinde bakıyorlar doktorum birden açtı ben şaşırdım onun için ekstra bişey ödüyoruz sanıyordum
Songlkaraduman Bende merak ediyorum 6 gün kaldı durayım burada nasacaklar ne edecekler görebilecekmişim birde devlet hastanesinde yaptıracağım ben nasıl oluyor hiç bir fikrim de bilgim de yok 😔☺️
260814 Premsescik hemn hemen 1 saat sürdü benim herşeyine ilk kendi baktı sonrada annesi bak şu şurası bu burası die herşeyini tek tek gösterdi
Cerenerb Melekbebisss bebeğe bağlı canım o Bazıları çok net görüyor Benim oğlum eliyle yüzünü kapattı maalesef göremedik 😁
Katree Saratln bende gördüm her yerini damarlarına kadar hatta uyuyordu biraz hareket et oğlum dedim dudağını büzdü bide😄
Zeynpatak Melekbebisss hem de nasil gorduk videosunu cektik hatta . Bi ara da tam tekme atarken yakaladi doktor . Esnerken yakaladik birde . Hala izliyorum acip acip . Allah size de nasip etsin .😊
Premsescik 260814 inşallah benim doktorumda ayrıntılı anlatır öyle 1 ay sonra bnde ayrıntılıya giricm nasipse inşallah 😊
sulfat Melekbebisss canım ben 20.haftamda gittim. Yüzünü net olarak gördüm. Ama boy kilo hiç hatırlamıyorum.