Ebruliii1 Bugün gitim ve ögrendim 12 haftalık + 6 günlük hamileyim erkek bebeğim ve çok mutluyum 2 ki tarama testi yapmak istermisiniz dedi ama yapmadım
Zeynpaysimannesi Ebruliii1 bende bugün gittim 13+2 haftalık doktor %80 erkek dedi hayırlısı ile sağlıklı olsun da fark etmiyor tabi ama bi kızım var bi de oğlum olsa mutlu olurum , kızda olsa mutlu olurum , heralde demek istediğimi anladınız 😊😊
sevgitekes Ebruliii1 bizde 9+4 tük dün doktora gittik kan parçası gördüğüm için doktor baya inceledi büyük ihtimal erkeğe benziyo dedi ama tahminde bulundu on gün sonra yine çağırdı bakalım 😊
Ebruliii1 Semuss benim %99 erkek dedi ve ilk gitigimde erkek kesesine benziyor demişti sonra şaka yaptıgını söyledi ama erkek
Deryassssssss Semuss benimde 11 haftalikken demisti oglana benziyo diye 1 gun once detayli ultrosona gittim gene oglan dedi kesin konustu
Aselmira Kızlar 12.haftamda gittim kız gibi dedi 14+1 de gittim çok hareketli olduğu için göremedi bişey gördüm kordonda olabilir dedi 🧐
ikicocuklubiranne sevgitekes 12 haftadan önce anca yorum yapıyorlar canım cinsiyet organı oluşmamış oluyor 😊
Muhammednuri sevgitekes benım kızımdada kan gelmişti ama pek şyş bakamadılar bize 🙈😅hep erkek dıye sevdı herkes bi ben eşim kızımda sevdık doğunca herkese süpriz yaptı hayırlı sağlıklı evlat olsunlar gerısı boş
Semuss Ebruliii1 benimki yüzde falan demedi . Ben kağıda yazar mısınız dedim eşimde gördünüz Mü dedi evet gördüm dedi kendinden emin bir şekilde 🤔
Leyla11 ikicocuklubiranne tam aklimdan bu geciyodu bugün bende öğrendim erkek dedi oysa kiz istiyordum hayirlisi 💕💕💕😂😂😂
ikicocuklubiranne Ebruliii1 ben de dahil olmak üzerinde üzerimde 4-5 kişi onlarda kendi çevrem hepsi erkek forumda da kız çok az görüyorum 😊
Gamzelikra [](https://hizliresim.com/dvVEGD) Banada bi tahmin 15 haftalik 😍😊
Yaz_08 Bende kac kez gittim doktora dizlerini kendine cekmis bebis ondan secemedi doktor 🤣😂20 haftalik oldu nerdeyse hala bilmiyoruz cinsiyeti ayrintili ultrasonu bekliyorum orda belli olur cinsiyet artik diye.Yuzde 70 erkek diyolar ama hayirlisi 😂