Aysee-a Zeynebim normalinde daha erken ogrenilir ama kizim biraz gec gosterdi canim 😊 12-16 haftada belli oluyor aslinda
Damlaozddmr Ayy ben şuan 14 haftalığım bugün rabdevumuz var bakalım eşim gelince gidicez cinsiyet öğrenicez çok heyecanlıyımmm
gulcins Damlaozddmr gözünüzaydın demek bir prenses annesi oluyorsunuz çok tebrik ederim siz ne hissediyordunuz?
Damlaozddmr gulcins ben en başından beri kız hissediyordum zaten rüyalarımda da hep kız bebek görüyordum kucağımda gerçek oldu işte ♥
NNeslihaNN bebegin nasıl durduguna baglı daha çok bana 16. haftada % 80 erkek dedi 20. haftadayım kesinleşti erkek oldugu aytıcA renkli ultrasonada girdim ordada erkek dedi
Gonulbzkrt Zeynebim bende 12. Haftada öğrendim erkek dedi ben çok erken belli olduğu için belki değişir dedim şuan 28+2 oldum erkek değişmedi yani Rabbim herkese hayırlı olanı nasip etsin
imzeynep Emedur vermişti doktor bana iyi de gelmişti ama asıl o dönemimde beni kurtaran çubuk kraker oldu çıkarandan Allah razı olsun 🙂
Nur Zeynebim canım kesin emin olmak için ben 21. Haftaya kadar bekledim. Şimdi dolap düzüyorum 😂🙇🏻♀️❤🤰🏻