Hayat123 Kızlar cok arastırdım fakat bulamadım bu toxoplazmanın aktif oldugunu anlamak içini ilk ölçülen degler le ikinci ölçülen deger arası kaç karı olmalı bilen varsa yardımcı olabilir mi
Sadecan Hayat123 kat ile ilgili bir durum yok. Ya pozitiftir ya negatif. Negatifse daha önce hiç bu hastalığı gecirmemissin ve bağışıklığın yok demek. Pozitifse gecirmissin
Hayat123 Sadecan iki degerde yani ıgg ve igm pozitif cıkmıştı tekrardan yapıldı oradada pozitif cıktı cnm ama cok az artış var bir yerde okumuştum sanırsam aktif olarak vücuttaysa belli bir artış gösterirmiş diye ama o yazıyı bulamadım cnm tekrardan gören olur yazar belki diye yazdım
Bellacaio Sadecan evet bende geçirmemişim ki bu cok garip 😅 ilk 3-4 ay gebelikte azami dikkat dedi doktor tabi daha gebe kalamadım😇 inşallah bu ay
Sadecan Hayat123 onu bilmiyordum. İnşallah önceden geçirdiğin bir hastalıktır. Beklemek zor sabırlar diliyorum Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin🙏
Hayat123 Burcak61 yaptırdım cnm fakat o daha cıkmadı onu bekliyorum bnde ama cok kafam karışık o yüzden biraz rahatlamak istiyorum kafamı herhalde
Burcak61 Hayat123 benimde anti cmv ıgm pozitif çıkmıştı avidite yapıldı sonuç 20 güne falan çıkmıştı yüksek avidite çıkmıştı içini ferah tut stres daha kötü bişe
Hayat123 Burcak61 ayy ne güzel inş bnde de yüksek cıkar cnm ama işte ne kadar iyi düşünmüş olsam da kötü de gelip yerleşiyor herseyin hayırlısı
Burcak61 Hayat123 olsun kötüyü çağırma uzun sürüyor onun açıklanması değmez stres yapmaya ben çok stres yaptım hepsi boşunaymış
Ga35 Baharmurat ya bu kediden basitçe bulaşabilen bi bakteri mı ? Benm arkadasimn kedisinin aşıları tam ama kumunu sık değiştirmiyor iki gun onda kaldım inanilmaz korkuorm simdi olmuşmudur bişey die
Bellacaio Ga35 aslında olmaması çok kötü bişi degil hamileysen dikkat etmelisin , yumurta tam pişmeli et öyle. Yeşillik yememelisin dışardan cok temiz olmalız gibi gibi . Daha detaylı bir bilgisi olan arkadaslar vardır 😇🎈