Depresif_polyanna Zelihaurgun bu kadar önemsemeyin zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna dememişler. Herkes ayni fikirde olsa karşıtlık diye bi terim olmazdı
Sengulkrgz Zelihaurgun Ogretmen olmani niye eklediniz onu anlamadim😁Herneyse insanlar dalga gecmedi sadece bir dizi var ve cok izleniyor genel olarak sanirim o ismi koyuyorlar bu gecede o dizinin yeni bolumu oldugu icin oyle bir post acildi dalga gecildigini sanmiyorum acan kisi icin soyluyorum...Bende oraya yorum yaptim o postla ogrendim diziyi de ismide ...Asiri tepki vermenize gerektirecek bir durum yok ortada yani gereksiz yere ortami kasmaya gerke yok relakssss🙏
Zelihaurgun Sengulkrgz hemen şöyle cevaplayayım bu dalga geçen güruh insanları cahillikleriyle suçluyor “ay nasıl insanlar var falan “diye ona ithafen yazmışımdır
Sengulkrgz 031965 bilsem 😁 yahu bu kadar her seye takilmanin anlami yok insanlar oyle espiri yapmislar yani asiri dalga gecme durumu yok insan neyi isterse onu koysun yanii😁Onceden de kurtlar vadisi vardi Polat koyuyorlardi misal cocuklarina insanlar yani burada dalga gecme durumu yok ki populer bir dizi olunca insanlar izleyince etkileniyorlar karakterden ve isimde hoslarjna gidince koyuyorlar espiri olsun diye de oyle post acilmis yani 😁
031965 Sengulkrgz zamanla unutulur gider zaten insanlar diziyi bile hatırlamaz, dalga geçen dalga geçtiğiyle kafaya takan kafaya taktığıyla kalır 😄 bu dizi nası bi belaymış ya herkes izliyo bi burda dizi yüzünden insanların birbirine girmediği kalmıştı o da oldu 😂
Sengulkrgz 031965 olabilir yani insanlar koyabilir zevk meselesi yani ama oyle cok dalga gevtiklerini sanmiyorum yada benim benim kalbim cok temizz😁😁😁😁😁😁amannn bosver yahuu
Melek2102 Zelihaurgun o kisiler genelde kendi istedikleri isimleri degilde kaynana kayinpeder isimlerini koyduklari icin baskalarina sariyolar canim kafana takma Senin hosuna gittiyse kimin ne dedigi umrunda olmasin bende miran düsünüyorum Ister diziden esinlenmis olayim ister internetden aynisi degil mi?
Mayasey Zelihaurgun ben de ufak tefek cinayetler dizisinde Mila ismini çok beğenmiştim. Annemin adı da o dönemlerin artislerinden esinlenilmiş... Hülya koçyiğit.. Komik miymiş.. Boşver in gitsin
Marziye Zelihaurgun boşver canim ya canini sikmaya bile degmez bizde miran koymayi dusunuyoruz bebegimizin ismini ama bu ismi begenmeseydim bile bu sekilde kalp kirici aşşagili konusmalari çok yanlis herkesin kendi evladi ve kendi ozgur iradesi ister mahmut koyarim ister miran bu kimseyi alakadar etmez 😘