Derin6565 Kızlar meraba almayı düşünüyorum ama internetten deil normal büyük marketlerde gordunuz mu alan var mı hangi bedenini aldınız bilgi verirmsiiniz
Minikts Derin6565 e bebekte var 32 tl, beden olarak büyük boy olanını öneriyorlar diğeri çok sıkıyomuş
serdenli Derin6565 kesinlikle büyük boy alın kilolu olmamama rağmen orta boy küçük geldi e bebekte migrosta felan var bildiğim kadarıyla ben e bebekten indirmden 20 liraya almıştım
Hulyalp Derin6565 canim yan komsum verdi 1 paket giyememis m beden suan 60 kiloyum daha da alirim diye dusunuyorum. Suan bile tam oluyor bende buyuk boyunu alacagim. 50 kusur kilo civari dogum yapanlar icin m iyi olur ama ustu icin kesinlikle en buyugu lazim.
Derin6565 Minikts bende büyük boy alayım o zaman ama şöyle bir eksisi de var onu giymek icin tayt pijama herşeyi çıkarmak gerekicek oda zor biraz ben bir paket alicam hastane de evde de duştan falan ciktiktan sonra onun dışında yine hasta bezi kullanicam
Aysesare Derin6565 68 kiloydum en büyük boy aldım. Tavsiyem en büyük boyu alın. Şok markette var ben ordan aldım
Derin6565 Nursemomm teşekkür ederim bakayım çünkü internetten almak istedim kredi karti kullanmak istemiyorm kapıda odemedede ek ücret ödüyorum
260814 Derin6565 Bn 2 gün önce e bebekten aldım Orto boyunu marketlerde hiç denk gelemedim 32 hafta 6 günlüğüm