Zencefillilimon Açık yeşil akıntı geliyor bir haftadır başına böyle bi şey gelen var mı yanma vs yok Ama sadece akıntı var 🙄
Aliyee2 Zencefillilimon evet canim benimde basima gelmisti hatta ara ara hala yasiyorum enfeksiyonun vardir buyuk ihtimal bol su ic ve gunluk ped kullanabilirsin
Masalsmom Zencefillilimon 1 haftadır benim öyle ve benim kokulu oluyor doktora gittim bebekle ilgili değil iltihap oluşmuş sende o yüzden dedi fitil verdi🤷♀️
Zencefillilimon Aliyee2 teşekkür ederim canım korktum bir an 🙏🏻15 haftalık hamileyim anormal mi diye düşündüm
Sanane123 Doktora söyle bi istersen enfeksiyon çıkar büyük ihtimal bende öyle çıktı dikkat et bol su iç ☺️
Zencefillilimon Sanane123 3 litreye yakın içiyorum aslında bende enfeksiyon diye düşündüm size ilaç falan verdi mi ? Sadece su konusunu mu söyledi en yakın kadın Doğumcu 2 saat o yüzden soruyorum randevum da haftaya 😔
Kahramanlar Enfeksiyon önemli canım gözardı etme sakın dr git bir toz verecektir onunakşam içiyorsun geçiyor
Sanane123 Zencefillilimon ben böbrek ağrısıyla çıktım enfeksiyon çıktı bende zaten vardı ama çok değildi kültür testinde yüksek çıkınca ilaç verdiler yaklaşık 1 haftadırda senin gibiler açık yeşil akıntı geliyor
Zencefillilimon Masalsmom bende koku yok agrı yok yanma Yok sadece akıntı o da günde iki kez renk olarak yeşil görüyorum yine de korkuyor insan
Pinkk30 Canim benimde ilk açık yeşille basladi sonra koyuyo döndü koyu oldukca kasinti basladi doktor randevumda 3 gun sonraydi sonra kendi kendine gecti doktoruma soyledim devam etseydi fitil vericektim ama gecmis yine olursa beni haberdar et dedi. Bende bu kotu biseymi bebege zarar verir mi dedm bebege bi zarari yok ama seni etkiler korkulacak bseyde degl dedi korkma ilerlerse fitil verirler ben artk ic camasirlarimi utuluyorum da giyiyorum ve korunmuyodum artk korunmaya basladik esimle akinti sikayetimde gitti