Ozge3747 ne mutlu oldum 10+5 i görünce. Dünden beri ağlarken yüzüm güldü. Benim hikayemde 2017 temmuz evlendik ilk 8 ay korunduk çok yoğun çalıştığımız için. 9. Ay hemen hamile kaldım ama 7+4’te kalbi durdu. Hemen özelde tüm testleri yaptırdım pıhtı çıktı. 1 ay bekledik ve 1 adet geçirdikten sonra tekrar hamile olduğumu öğrenip şok oldum.hemen iğne başladık. 5. Haftada keseyi gördük, 2 hafta sonra kalp için çağırdı doktor ama eşim yurtdısındaydı ve bekle beraber gidelim dediği için 8. Hafta gittik ve portakal kadar Bomboş bi kese gördüm. 4-5 gün bekledik tekrar kürtaj oldum. Doktor bu kez ya 2 ay bekle ya da 6 dedi. 5. Ay hamile olduğumu öğrendim. Geçen ay işte hamile kalmışım. 2 hafta önce keseyi gördük pazartesi okulda leke evde kanama başladı. Gece acildeydik. Sabah ağrıdan kıvrandım ve dün akşam doktordan geldiğimde afedersin kese pedime düşmüştü. 3. Kez kürtaj olmadığım için şükrettim ama tabi 1,5 yıllık evliliğe 3 hüsran gebelik sığdırdığım için de kahroldum.
Doktor ben göremiyorum artık, bi üst akıla başvurun die acıbadem maslakta faruk bey i önerdi. Nokta atısı yapmalısın dedi.
Çok üzücü çok yıpratıcı yarabbim!!