Serays deletedmom9494 ben inanılmaz erkek hissediyorum 25. Haftamdayım geçen hafta doktora bi daha bakım lütfen dedim yok bacak arası boş dedi.
sevgitekes Susamtanesi-1 dünyanın en güzel duygusu buymuş içinde birşeyin varlığını hissetmek ve doğmadan sevmek
deletedmom9494 Serays bana da öyle oluyor ama şuan kız diyor detaylı ultrason yaptırmayı düşünüyorum 🤔 orada net çıkıyormuş herşey
Bilgemustafa16 Susamtanesi-1 11 haftalıken ögrendim canım ben ekranda bacaklarını açmıştı😊😊her şey net ortadaydı cihazı iyise erken haftalarda öğrenirsin ama net bir şey söylememişti doktorum ben ekranda görünce söyledim güldü anladım zaten evet benziyo dedi
Seymahatunn Susamtanesi-1 ben hamileyken hastanede kucagima erkek çocuğu veriyorlardı al bundan sonra sen bakicaksin diye sonra doğuma gittim elime annem kiz çocuğu verdi 12+3 haftalık şuan bugün gittik 10 gün sonraya attı bakalım 😊
Fatmaklc66 Susamtanesi-1 evet canımannem benim kucagıma erkek cocuguverıyodu ve oglum olcakmıs ınsallah
Susamtanesi-1 Hayırlı olaun canım benim güzel haberını beklıyoruz bızede söyleersin doktorun dediğini
Deletedmom123 Susamtanesi-1 bu gün öğrendim özelde 18+4 haftalığım Erkek dedi gördük renklıde de eşim mutluluktan uçtu çok şükür Allaha bin şükür sağlıklı alalım kucağımıza 🌸🥰🧿🧿